ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

AKARSU «Η προδοσία»: Τα νέα επεισόδια (205, 206, 207, 208, 209)

Δευτέρα 30.06.2014
Επεισόδιο 205
Ο Μιτχάτ δολοφονείται και το γεγονός αυτό σοκάρει τους πάντες. 
Η Αϊτσά πηγαίνει σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι του Οσμάν και τον αναζητά ως ένοχο. 


Η Τζεμιλέ και ο Μετέ δεν μπορούν να την ηρεμήσουν. Ξέρουν πια πως ένας κύκλος αίματος έχει ανοίξει και πρέπει να προστατεύσουν τον Οσμάν. 
Ο Οσμάν έχει εξαφανιστεί. Τον αναζητά η αστυνομία, η Τζεμιλέ καθώς και οι δεξιοί. Ο Οσμάν βλέπει τη μητέρα του να οδηγείται στο περιπολικό. Η Τζεμιλέ δηλώνει σίγουρη για την αθωότητα του γιου της. Στη γειτονιά επικρατεί μεγάλη αναστάτωση με τα νέα για τον Οσμάν. 
Η Μπαχάρ έχει ακόμα πονοκέφαλο και δεν θυμάται τι έγινε το προηγούμενο βράδυ στο πάρτι της Φιλίζ. Ο Σονέρ της κάνει πλάκα αλλά την ευχάριστη ατμόσφαιρα διακόπτει η αστυνομία, που αναζητά τον Οσμάν. Τα νέα συγκλονίζουν τον Σονέρ. 

Η αστυνομία μαζί με την Τζεμιλέ πηγαίνει στο εργαστήριο και το ψάχνει. Ο Αρίφ παρακολουθεί από το σπίτι του τι συμβαίνει και η Τζεμιλέ αισθάνεται πως έχει κάποιον να βασιστεί. Όταν η αστυνομία φεύγει, ο Αρίφ προθυμοποιείται να συνοδέψει τη Τζεμιλέ μέχρι το σπίτι της και η Νεριμάν με τις φίλες της το σχολιάζουν αρνητικά. 

Στο σπίτι της Τζεμιλέ βρίσκονται η Μπερίν, ο Αχμέτ αλλά και ο Σονέρ με τον Σουλεϊμάν και συζητούν για την κατάσταση του Οσμάν. Ο Αρίφ, με τη βοήθεια του Σουλεϊμάν, αποτρέπει μια τραγωδία και οι δυο τους γνωρίζονται. Ο Αρίφ ζητάει από τον Μετέ να είναι πολύ προσεκτικός. 
Η Καρολίν εξακολουθεί να πιέζει τον Χακάν με την ιατρική γνωμάτευση, που κρατά στα χέρια της. Του προτείνει να παντρευτούν με αντάλλαγμα να δώσει το νεφρό της στη Ζεχρά για να σωθεί. Εν τω μεταξύ, μέρα με τη μέρα, η υγεία της μικρής επιδεινώνεται. Όλη η οικογένεια με αγωνία περιμένει να βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα. Η Μπερίν και ο Χακάν κάνουν ότι μπορούν για να δίνουν χαρά στη μικρή τους κόρη. 

Η Ντενίζ, ο Σονέρ και η Μπαχάρ περνάνε όμορφες στιγμές, μέχρι τη στιγμή, που εμφανίζεται η Φιλίζ και η μικρή δείχνει τη δυσαρέσκειά της. Και η Μπαχάρ όμως δυσκολεύεται να κρύψει την αντιπάθειά της για τη νεαρή κοπέλα. Η Μπαχάρ, χωρίς να το θέλει, καταστρέφει τα σχέδια της Φιλίζ να μείνει μόνη της με τον Σονέρ. Η Τζεμιλέ παίρνει την πολυπόθητη είδηση από τον Αρίφ. Ο Οσμάν τους ανακοινώνει τον τόπο και την ώρα της συνάντησής τους. Ο κίνδυνος όμως παραμονεύει. 
Αφενός η αστυνομία συνεχίζει τις εφόδους της και αφετέρου οι δεξιοί παρακολουθούν το σπίτι της οικογένειας. Ο Μετέ πηγαίνει στην κηδεία του Μιτχάτ και προσπαθεί να μιλήσει στην Αϊτσά αλλά επεμβαίνει η Μπετούλ. Ο τρόπος, που τον αντιμετωπίζουν, του προκαλεί μεγάλη έκπληξη.

Τρίτη 1.07.2014
Επεισόδιο 206
Ο Σονέρ, ενώ είναι μαζί με τη Φιλίζ, ζητάει από την Μπαχάρ να τον συνοδεύσει σε μια επαγγελματική συνάντηση. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί νέες εντάσεις όταν ο Σονέρ ζητάει την άποψη της Μπαχάρ και τελικά συμφωνεί μαζί της. Η Τζεμιλέ και ο Αρίφ βρίσκονται στο απομονωμένο σημείο, όπου έχουν ραντεβού με τον Οσμάν και έρχονται πιο κοντά. 

Η Μπαχάρ πηγαίνει μαζί με τον Σονέρ να επισκεφθούν την άρρωστη φίλη της. Όταν φεύγουν όμως έρχονται αντιμέτωποι με τον Ζιγιά, που εξακολουθεί να ενοχλεί τη Μπαχάρ. Ο Σονέρ την υπερασπίζεται αλλά φαίνεται να υποχωρεί όταν ο Ζιγιά του λέει πως την αγαπάει. Ο Οσμάν συναντάει την Τζεμιλέ και τον Αρίφ αλλά τον κυνηγάει η αστυνομία. 
Οι τρεις τους καταφέρνουν να το σκάσουν την τελευταία στιγμή με τη βοήθεια του Σονέρ και του Σουλεϊμάν. Ο Οσμάν τους λέει πως είναι αθώος και όλοι μαζί προσπαθούν να βρουν μια λύση. Μέχρι να αποδειχθεί η αθωότητα του Οσμάν, πρέπει να βρεθεί μια ασφαλή κρυψώνα. 

Ο Αρίφ δίνει τη λύση και προτείνει να μείνει μαζί του, στο παλιό σπίτι της οικογένειας Ακάρσου. Η Τζεμιλέ, ο Μετέ και η Χασεφέ πηγαίνουν στο σπίτι του Αρίφ για να δουν τον Οσμάν. Η Τζεμιλέ ξαφνιάζεται από το πόσο την έχει επηρεάσει η γνωριμία της με τον Αρίφ. Η επίσκεψη της Ντενίζ και της Μπαχάρ δίνει μεγάλη χαρά στην Τζεμιλέ και σε όλη την οικογένεια. Ενώ επιστρέφουν σπίτι τους, ο Ζιγιά εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στην Μπαχάρ και τη Ντενίζ και η συμπεριφορά του τρομάζει τη μικρή. Αφού αφήνουν τη Ντενίζ σπίτι, ο Ζιγιά αναγκάζει την Μπαχάρ να τον ακολουθήσει, προκειμένου να της δείξει την έκπληξη, που της επιφυλάσσει. 

Η μικρούλα όμως δεν εγκαταλείπει στην τύχη της την αγαπημένη της νταντά και ενημερώνει τον πατέρα της. Ο Σονέρ ακολουθεί τον Ζιγιά και τη Μπαχάρ, φτάνει εγκαίρως και επεμβαίνει. Ο Ζιγιά κάνει πρόταση γάμου στην Μπαχάρ αλλά όταν εκείνη αρνείται γίνεται πιεστικός με αποτέλεσμα ο Σονέρ να τον χτυπήσει και η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο. 
Η εξέλιξη του επεισοδίου ξυπνάει οδυνηρές μνήμες στον Σονέρ, που λυγίζει. Η αντίδραση του προβληματίζει την Μπαχάρ. 

Οι εξελίξεις υποχρεώνουν την Τζεμιλέ να κυκλοφορεί συνέχεια με τον Αρίφ. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί φήμες για την ύπαρξη ερωτικής σχέσης μεταξύ τους. Η σχέση, που αναπτύσσεται ανάμεσα στην Τζεμιλέ και τον Αρίφ εκπλήσσει την οικογένεια. Η Καρολίν πιέζει τον Χακάν να πάρει μια απόφαση. Ένα τρίτο πρόσωπο όμως τους βλέπει σε μια ακατάλληλη στιγμή. Η Μπερίν σοκάρεται όταν βλέπει τον Χακάν και την Καρολίν να φιλιούνται.

Τετάρτη 2.07.2014
Επεισόδιο 207
Η Μπερίν δεν πιστεύει στα μάτια της όταν βλέπει τον Χακάν να φιλιέται με την Καρολίν. Ο Χακάν προσπαθεί να της μιλήσει αλλά εκείνη έξαλλη τον χαστουκίζει και φεύγει. Η Καρολίν τρομοκρατείται στην ιδέα πως η Μπερίν θα μιλήσει στον Εκρέμ και ζητάει από τον Χακάν να την εμποδίσει πάση θυσία. 

Ο Χακάν ακολουθεί την Μπερίν, που έχει συναντήσει ήδη την Τζεμιλέ, η οποία μένει έκπληκτη και εξοργίζεται στο άκουσμα των συμβάντων. Ο Χακάν μάταια προσπαθεί να τους εξηγήσει. Απελπισμένος πηγαίνει και βρίσκει την Τζεμιλέ στο εργαστήριο της. Εκεί της εξηγεί πως είναι αναγκασμένος να παντρευτεί την Καρολίν για να σώσει τη Ζεχρά. 
Η Τζεμιλέ συγκλονισμένη τον αγκαλιάζει και συμπάσχει μαζί του αφού καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει άλλη λύση. Την ίδια ώρα η Μπερίν ζητάει από τον Εκρέμ να συναντηθούν για να μιλήσουν για κάτι πολύ σημαντικό. Την τελευταία στιγμή η Τζεμιλέ την εμποδίζει να πει όσα γνωρίζει και η Μπερίν μαθαίνει και εκείνη τι συμβαίνει στην πραγματικότητα και πως για το καλό της Ζεχρά, πρέπει να το κρατήσουν μυστικό. 

Οι δεξιοί χρησιμοποιούν την Αϊτσά για να απαγάγουν τον Μετέ με σκοπό να βρουν τον Οσμάν. 
Ο Μετέ δεν αρνείται στην Αϊτσά να βρεθούν και πέφτει στην παγίδα. Η Αϊτσά μετανιώνει για ό,τι έκανε όταν βλέπει τον Μετέ να ξυλοκοπείται άγρια για να αποκαλύψει που βρίσκεται ο Οσμάν. 

Η Χασεφέ ενημερώνει την Τζεμιλέ για ό,τι συνέβη και ο Αρίφ με τον Οσμάν περνούν στη δράση για τη διάσωση του Μετέ. Η Αϊτσά όμως ελευθερώνει τον Μετέ και ένα φιλί επιβεβαιώνει την αγάπη, που ακόμα υπάρχει ανάμεσά τους, παρά τα όσα φοβερά έχουν συμβεί.

Ψυχρός πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Μπαχάρ και τον Σονέρ, ο οποίος εκνευρίζεται από τις συχνές εξόδους της. Οι προμελετημένες κινήσεις της Φιλίζ ηλεκτρίζουν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα ενώ η Ντενίζ αντιδρά άσχημα στην παρουσία της.

Πέμπτη 3.07.2014
Επεισόδιο 208
Η διανυκτέρευση της Φιλίζ στο σπίτι του Σονέρ δημιουργεί νέα ένταση. Η Μπαχάρ συγχίζεται με τα υπονοούμενα της Φιλίζ ότι μέθυσε με τον Σονέρ και πέρασαν τη νύχτα μαζί. 
Ο Σονέρ εκνευρίζεται με τη Μπαχάρ, η οποία, ως αντίποινα, ζητά όλο και πιο συχνά την άδεια να επιστρέψει αργά στο σπίτι. Στη γειτονιά τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν για τη σχέση της Τζεμιλέ και του Αρίφ. Η Μπετούλ καταλαβαίνει ότι η Αϊτσά ήταν αυτή, που ελευθέρωσε τον Μετέ και τη χαστουκίζει. 

Η Τζεμιλέ βγαίνει από τα ρούχα της όταν μια γυναίκα προσπαθεί να της κάνει μαθήματα ηθικής. Η αντίδραση της Χασεφέ στα κουτσομπολιά αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Για άλλη μια φορά η Χασέφε υποστηρίζει και υπερασπίζεται την Τζεμιλέ. Μία γυναίκα με σύζυγο αστυνομικό υποψιάζεται ότι η Τζεμιλέ έχει σχέση με τον Αρίφ και ότι φυγαδεύουν τον Οσμάν. 
Μεταφέρει στον σύζυγό της τις υποψίες της και η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι του Αρίφ. Ο Μετέ συναντάει κρυφά την Αϊτσά. Ένα απρόσμενο άτομο είναι συμβατός δότης οργάνου με τη Ζεχρά και θέλει να της δώσει το νεφρό του και δεν είναι άλλος από την Μπαχάρ. 

Ο Σονέρ δεν κρύβει τη συγκίνηση του αλλά και τη χαρά του όταν καταλαβαίνει πως η Μπαχάρ έλειπε συχνά από το σπίτι γιατί έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις. Με τη σειρά του εξηγεί στην Μπαχάρ πως δεν έχει συμβεί τίποτα ανάμεσα σε εκείνον και την Φιλίζ και οι παρεξηγήσεις λύνονται. Η Μπαχάρ ανακοινώνει στην Τζεμιλέ και την Μπερίν πως είναι συμβατός δότης για τη Ζεχρά. 
Μετά από πιέσεις της Καρολίν ο Χακάν δέχεται να την παντρευτεί. Πριν πέσουν όμως οι υπογραφές, τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.

Παρασκευή 4.07.2014
Επεισόδιο 209
Η Τζεμιλέ και η Μπερίν εμφανίζονται αναπάντεχα στον γάμο του Χακάν και της Καρολίν, γεγονός που προκαλεί την έκπληξη της Καρολίν. Μάνα και κόρη καταφέρνουν να ακυρώσουν τον γάμο και δίνουν στην Καρολίν ένα μάθημα, που θα έχει σαν αποτέλεσμα να φουντώσει την οργή της εναντίον όλη της οικογένειας Ακάρσου. 

Ο Χακάν ανακουφισμένος δεν ξέρει πώς να ευχαριστήσει την Μπερίν, την Τζεμιλέ και βέβαια την Μπαχάρ, που θα σώσει το παιδί του. Όλη η οικογένεια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στο πρόσωπο της Μπαχάρ. Στο μεταξύ ο Σονέρ ανησυχεί για την υγεία της Μπαχάρ, που θα δώσει το νεφρό της στη Ζεχρά. Ιδιαίτερα η άφιξη του Ζιγιά, που μαθαίνει ότι η Μπαχάρ θα υποβληθεί σε μια τόσο δύσκολη επέμβαση και τα λόγια του, θα μπερδέψουν τον Σονέρ για τα καλά. 
Η Μπαχάρ όμως είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με την απόφαση της. Δεν θέλει να μιλήσει ούτε για τις κουβέντες του Ζιγιά ούτε για τον χαμό της οικογένειάς της. Η Ντενίζ στεναχωριέται όταν μαθαίνει πως η αγαπημένη της Μπαχάρ θα λείψει για αρκετό καιρό αλλά στεναχωριέται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνει πως θα κάνει χειρουργική επέμβαση. 

Η Μπαχάρ και ο Σονέρ την καθησυχάζουν όταν της εξηγούν πως η Μπαχάρ θα βοηθήσει τη Ζεχρά. Η μικρούλα για να ηρεμήσει ζητάει από την Μπαχάρ και τον Σονέρ να ξαπλώσουν μαζί της στο κρεββάτι της ενώ τους λέει πόσο πολύ τους αγαπάει. Τα αισθήματα και των δύο είναι πολύ δυνατά. Ο Σουλεϊμάν γίνεται μάρτυρας του ψεύτικου ενδιαφέροντος της Φιλίζ για την Μπαχάρ. 
Ο Αρίφ, καθώς τα πράγματα, ηρεμούν συστήνει την Τζεμιλέ στον παππού του. 

Η γνωριμία με τον παππού του Αρίφ και τα τοπικά φαγητά που δοκιμάζει, φέρνουν το χαμόγελο στο πρόσωπο της Τζεμιλέ για πρώτη φορά μετά από καιρό.


ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ...

 
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ 

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook:http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις