ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ισπανία: Σκύλος γέννησε... πράσινα κουταβάκια! [βίντεο]

Σοκαρισμένοι δηλώνουν δύο εκτροφείς σκύλων στην Ισπανία μετά τη γέννηση δύο κουταβιών, τα οποία έχουν ανοιχτό πράσινο...χρώμα.
Αναλυτικότερα,
ένα εκ των σκυλιών του ζευγαριού γέννησε στις 3 Ιουνίου, ωστόσο, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αδελφάκια τους, τα δύο αυτά κουτάβια, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό, γεννήθηκαν με τρίχωμα πράσινου χρώματος.

Σύμφωνα με τα όσα δήλσε η 27χρονη Αΐντα Βαγιελάδο Μολίνα, η οποία εκτρέφει σκύλους μαζί με τον πατέρα της στην πόλη Λαγκούνα δε Δουέρο, τα δύο κουτάβια ήταν ασθενέστερα σε σύγκριση με τα αδελφάκια τους, με αποτέλεσμα το θηλυκό να πεθάνει λίγο μετά τη γέννησή του.

Το αρσενικό κουτάβι είναι ζωντανό, ωστόσο εξακολουθεί να είναι αδύναμο.
«Στην αρχή, νόμιζα ότι τα κουτάβια ήταν βρώμικα και προσπάθησα να τα καθαρίσω, αλλά δεν έβγαινε από πάνω τους το πράσινο χρώμα», δήλωσε η Μολίνα, προσθέτοντας ότι δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

Ένας τοπικός κτηνίατρος, ονόματι Ντανιέλ Βαλβέρδε, ερευνά τώρα τα αίτια του θανάτου του θηλυκού κουταβιού, καθώς και τον λόγο για τον οποίο γεννήθηκε με ένα τόσο ασυνήθιστο χρώμα στο τρίχωμά του, ενώ σκοπεύει να διεξάγει βακτηριολογικές εξετάσεις στα κουταβάκια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το 2012, είχε αναφερθεί μία παρόμοια περίπτωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ένα Λαμπραντόρ είχε γεννήσει ένα πράσινο κουταβάκι, το οποίο ονομάστηκε χαϊδευτικά"Χαλκ".
Δείτε το βίντεο:


directNEWS.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις