ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Δείτε τι σημαίνει όταν οι γυναίκες φορούν κόκκινα!

Έχει αποδειχθεί ότι οι άνδρες έχουν μια ενστικτώδη και έμφυτη προτίμηση στο κόκκινο χρώμα και οι γυναίκες φαίνεται να το εκμεταλλεύονται, σύμφωνα με...
πρόσφατη μελέτη.

Περισσότερες από 100 γυναίκες συμμετείχαν σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο British Columbia του Καναδά. Τους ζητήθηκε να δηλώσουν πόσες ημέρες είχαν περάσει από την τελευταία τους περίοδο και να αναφέρουν τι χρώμα μπλούζα φορούσαν.

Οι απαντήσεις τους έδειξαν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών είχε επιλέξει να φορέσει κόκκινη ή ροζ μπλούζα όταν βρισκόταν σε περίοδο ωορρηξίας.

«Οι γυναίκες που έχουν περισσότερες πιθανότητες να συλλάβουν δείχνουν μια προτίμηση στις αποχρώσεις του κόκκινου σε σύγκριση με όσες δεν έχουν ωορρηξία και μάλιστα τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 40% και μόλις 7%», δήλωσαν οι ερευνητές.

Τα αποτελέσματα της μελέτης δημοσιεύονται στο επίσημο περιοδικό του Συλλόγου Ψυχολογικών Επιστημών Psychological Science και υποδεικνύουν ότι οι γυναίκες «χρησιμοποιούν» το κόκκινο χρώμα ώστε να προσελκύσουν το αντίθετο φύλο της ημέρες της ωορρηξίας.

irakliowebradio

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις