ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΧΑΜΟΣ - ΡOΖ σκάνδαλα πλημμυρίζουν την Ελληνική κοινωνία!!

Tσoντες και Pοζ σκάνδαλα πλημμυρίζουν την Ελληνική κοινωνία μια πραγματικότητα θλιβερή καθώς η μικρή μας Ελλάδα χτυπάει πρωτιά σε πολλά ροζ θέματα!


Την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ευρώπη, μετά από την ανεργία που πήραμε ήδη το χρυσό μετάλλιο, μπορεί πια να γιορτάζει η Ελλάδα και στα pοζ σκάνδαλα, τα pοζ βίντεο με σκληρό ποpνό και τις απιστίες!

Δυστυχώς την εποχή που μας πλασάρουν την απελευθερωμένη Ευρώπη σαν πρότυπο η Ελλάδα όχι μόνο ακολούθησε αλλά η καθημερινότητά της έχει φτάσει σε επίπεδα τέτοια που θα μπορούσαν επάξια να της δώσουν τον τίτλο.... pοζ Ελλάδα!!

Μέσα σε ένα χρόνο κατεγράφησαν επίσημα από τις αρχές και από πηγές ελέγχου του διαδικτύου εκατοντάδες pοζ σκάνδαλα, απιστίες, εκδιδόμενα μοντέλα, τραγουδίστριες που γυρνούν το χρόνο πίσω κάνοντας κονσομασιόν και όχι μόνο και το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με σκάνδαλα που αφορούν τον κλήρο καθώς παπάδες επιδίδονται σε ατομικά ή ομαδικά όpγια.

Η πόλη που αποτελεί το σκοτεινότερο παράδειγμα και έχει την πρώτη θέση στη διαφθορά είναι επίσημα η Πάτρα που απασχολεί συχνά με τα σκάνδαλά της … επώνυμες παντρεμένες διατηρούν διαμερίσματα και συνευpίσκονται με πακιστανούς ή φοιτητές, όργια σε τουαλέτες καταστημάτων και κέντρων διασκέδασης και φοιτήτριες που εκδίδονται με επώνυμους πατρινούς.

Δεκάδες είναι και τα video που κυκλοφορούν με μαθητές και ομαδικά όργια σε σχολεία, με δασκάλες οι οποίες κάνουν ομαδικά όργια με μαθητές και με κληρικούς που ακολουθώντας πιστά τα βήματα του ΑΓΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ ….. “εξυπηρετούν” και μάλιστα αξιοπρεπέστατα ……… παντρεμένες. Ρεσιτάλ έδωσαν όργια και σκάνδαλα πολίτικων προσώπων , τα οποία εκμεταλλευόμενα την θέση τους , έναντι pοζ ανταλλάγματος εκβίαζαν γυναίκες !!!

ΕΛΛΑΔΑ 2014...

stroumfaki
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις