ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Πανελλήνιες 2014: τι ώρα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα. «Ο κύβος ερρίφθη»

Τι ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014;
«Ο κύβος ερρίφθη» για χιλιάδες μαθητές – υποψηφίους των Πανελληνίων 2014, καθώς έφθασε η ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.


Τέλος, λοιπόν, σε μεγάλο κομμάτι της αγωνίας και ανασφάλειας των μαθητών, που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες 2014, δίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η ανάρτηση των πινάκων με τους βαθμούς στα λύκεια της χώρας, σήμερα, 1 Ιουλίου.

Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2014 αναμένεται να ανακοινωθούν περίπου στις 13.00 μετά το μεσημέρι, ενώ θα αναρτηθούν και ηλεκτρονικά στην ειδική ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr

Μια ημέρα μετά, την Τετάρτη, θα ανακοινωθούν και οι βαθμοί των υποψηφίων των ΕΠΑΛ (Επαγγελματικών Λυκείων) περίπου στις 13.00 το μεσημέρι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

Σημειώνεται, πως η αποστολή των αποκομμάτων των βαθμολογιών των υποψηφίων των Γενικών Λυκείων ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 30 Ιουνίου για να βρίσκονται σήμερα στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εν συνεχεία να παραδοθούν στα Λύκεια. 

Στη συνέχεια ο διευθυντής κάθε Λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Β) με μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων, αμέσως μετά την παραλαβή των καταστάσεων και των αποκομμάτων πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ των καταστάσεων και των αποκομμάτων και στη συνέχεια να αναρτήσουν τα αποτελέσματα σήμερα το μεσημέρι.

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις