ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Απάντηση στις ανακρίβειες του διοικητή του Γ.Ν. Γρεβενών

Ο διοικητής του Γ.Ν. Γρεβενών για άλλη μια φορά εκτός τόπου και χρόνου, προσπαθεί με ανακρίβειες να καλύψει την ανεπαρκή, ανίκανη  και προβληματική συμπεριφορά του.
 
1. Οι Ιατροί και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας δείχνουν την δέουσα σοβαρότητα στην άσκηση των καθηκόντων τους. 'Άλλοι ας κοιτάξουν να σοβαρευτούν.

2.Το πρόβλημά μας δεν είναι οι απλήρωτες εφημερίες (απλήρωτοι 3 μήνες) αλλά η απαράδεκτη συμπεριφορά του διοικητή προς τους ιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου.
Ο διοικητής αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα που ταλανίζουν το Νοσοκομείο μας, το  μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρίσκεται σε συνεχείς αντεγκλήσεις με τους ιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας.
Εφημερεύουμε αρκετές ημέρες του μήνα χωρίς μικροβιολόγο, ακτινολόγο, μαιευτήρα-γυναικολόγο, και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων. Το ότι δεν θρηνήσαμε ακόμα θύματα, οφείλεται στην υπευθυνότητα και τον αλτρουισμό των συναδέλφων μου ιατρών, οι οποίοι χωρίς να εφημερεύουν ,όποτε τους καλέσαμε για βοήθεια, ουδέποτε την αρνήθηκαν. Η "βοήθεια προς τούς ιατρούς" και τα κροκοδείλια δάκρυα του διοικητή  μου θυμίζουν την λαϊκή παροιμία" Να σε κάψω Γιάννη, να σαλείψω λάδι."

3.Δεν πρωτοστατεί μόνο ο κ. Μασμανίδης στις διαμαρτυρίες, αλλά το σύνολο των ιατρών, η υπομονή και η αντοχή των οποίων έχει ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

4. Δεν θέλουμε διοικητή από κάποιο πολιτικό χώρο η "αθλητική ομάδα" αλλά διοικητή μέσω ΑΣΕΠ με πτυχία και περγαμηνές, δημοκρατικές αρχές και αξίες.
Χωρίς την αγαστή συνεργασία του διοικητή με τους ιατρούς και το υπόλοιπο προσωπικό, το Νοσοκομείο μας με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται σε διάλυση και αφανισμό.
Κάνω έκκληση στους πολιτικούς φορείς του τόπου μας να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την αποπομπή του εν λόγω κυρίου.
Επίσης κάνω έκκληση στους συμπολίτες μας για συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα μας.

ΜΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
Γ.Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ  
greveniotis.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις