ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Δεν θα ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ τι έκαναν σε ένα χωριό της Άνδρου κάποιοι τουρίστες!

Απίστευτα εξωφρενικό… και όμως αληθινό!
Κάποιοι τουρίστες των 10-15 ημερών τους ενόχλησε η θέα του μοναδικού παραδοσιακού καφενείου στο χωριό της Άνδρου των 150 κάτοικων και...

το έκλεισαν!...

Οι τουρίστες σύμφωνα με πληροφορίες που είναι μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών αλλά με καταγωγή από την Άνδρο και οι οποίοι έρχονται για 10-15 ημέρες το καλοκαίρι τους ενοχλούσε η θέα των 5-6 πελατών που πήγαιναν να ποιούν ένα καφέ, αλλά και του παραδοσιακού καφενείου που βλέπετε στην φωτογραφία παρακάτω…

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ καφενείο του χωριού των 150 κατοίκων!

Να σημειώσουμε ότι το μικρό παραδοσιακό καφενείο βρίσκετε στην ξακουστή ιαματική πηγή Σάριζα και είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ για να ξαποστάσει κάποιος… και να πιει ένα καφέ!

Η Πηγή Σάριζα

Προφανώς κάποιοι με το που αγόρασαν ένα εξοχικό σπίτι στο όμορφο και καταπράσινο χωριό Αποίκια …. πιστεύουν ότι αγόρασαν όλη την Ανδρο μαζί με τους κατοίκους της!

Σας αναφέρουμε ότι το καφενείο είναι πάνω από 50 χρόνια εκεί και το τελευταίο διάστημα το λειτουργούσαν δυο νέοι άνθρωποι για το προς το ζην!

Εμείς τέλος ευχόμαστε στις "κυρίες που ενοχλήθηκαν" τοοοοσο πολύ όταν πάνε κάπου αλλού για διακοπές να μη βρουν να ποιούν εκτός από καφέ… ούτε και ένα ποτήρι νερό… θα τους αρέσει άραγε; Εμάς πάντως θα μας αρέσει πάρα πολύ να το πάθουν αυτό!!!!!!

Το καταπράσινο χωρίο Αποίκια

Διαβάστε την Ανακοίνωση αυτών των δυο βιοπαλαιστών και νέων ανθρώπων του Βασίλη και της Πηνελόπης που δημοσιεύει το τοπικό blog: androsfilm.blogspot.gr

Οι ιδιοκτήτες του μοναδικού καφενείου- μεζεδοπωλείου στ' Αποίκια ανακοινώνουν ότι μετά από καταγγελία στον Δήμο είναι αναγκασμένοι να διακόψουν προσωρινά την λειτουργία του μαγαζιού τους,που κατά την γνώμη των γειτόνων τους αλλοιώνει…. τον παραδοσιακό χαρακτήρα των Αποικίων!!!!

Τέλος ευχαριστούν τους πελάτες και τους συγχωριανούς τους για την κατανόηση και την συνεχή συμπαράστασή τους

androsfilm.blogspot.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις