ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Στο Ίλιον ο Γρεβενιώτης καλαθοσφαιστής Βασίλης Μίχος

Όπως αναφέραμε από χθες, η Ένωση Ιλίου προχώρησε στην απόκτηση του Βασίλη Μίχου (“Στο Ίλιον ο Μίχος“) υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. 
Η ομάδα του Τάκη Πανούλια ανακοίνωσε...
σήμερα με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή του πολύπειρου φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος άφησε τους Διόσκουρους Κοζάνης για λογαριασμό της αθηναϊκής ομάδας.
Αναλυτικά:
“Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με έναν εξαιρετικά έμπειρο αθλητή!
Ο λόγος για τον Βασίλη Μίχο που γνωρίζει άριστα την κατηγορία μιας και στην πλουσιότατη καριέρα του έχει αγωνιστεί σε ομάδες τόσο του Βορρά όσο και του Νότου!
Ο 35χρονος ύψους 2.00 μ. αθλητής αγωνίζεται στη θέση 5 και τα τελευταία χρόνια έγραφε το όνομά του στις κορυφαίες θέσεις των σκόρερς! 
Θεωρούμε απόλυτα πετυχημένη τη σύναψη της συνεργασίας μας και μετά το πλούσιο ταλέντο και ενέργεια που θα δώσουν οι πολλοί αθλητικότατοι νεαροί μας παίχτες, η απόκτηση του Βασίλη θα πλαισιώσει και με την απαιτούμενη εμπειρία το όλο εγχείρημα!
Ο σύλλογός μας ανακοινώνει επίσης τη συνεργασία του με τον coach Καναρέλη Γιάννη. Ο coach αναλαμβάνει διττά καθήκοντα, αυτά του assistant στο αντρικό δίπλα στον coach Πανούλια Τάκη καθώς και τα καθήκοντα του coach του εφηβικού μας τμήματος.
Ο Γιάννης τα 2 τελευταία χρόνια είχε άριστη απόδοση και απίστευτα ενεργό ρόλο στα 2 camp που διοργανώσαμε με επιτυχία! Έφτασε πλέον το πλήρωμα του χρόνου να διαθέσει τις άκρως επιστημονικές του γνώσεις σε πόστα πολύ πιο σημαντικά για την εν γένει λειτουργία του όλου αθλητικού οικοδομήματος τηςΈνωσης Ιλίου!
Ένα ολόθερμο καλωσόρισμα και στους 2 νέους συνεργάτες μας με ευχές και πίστη για μία πολύπλευρη και επιτυχημένη συνεργασία”!
ebasket.gr ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις