ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Νέα προγράμματα συμβολαιακής κτηνοτροφίας και γεωργίας από την Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε δύο νέα προγράμματα, ένα συμβολαιακής κτηνοτροφίας κι ένα γεωργίας, με τις εταιρείες «Δελφοί» και «Παπαδημητρίου» αντίστοιχα. Ειδικότερα, σε νέο πρόγραμμα ...
Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας που αφορά σε γαλακτοπαραγωγούς των Νομών Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Δελφοί Α.Ε.». 
 H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας στον τομέα του γάλακτος αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον κτηνοτρόφο μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την εταιρεία.

Η εταιρεία «Δελφοί Α.Ε.» διαθέτει μια σύγχρονη και άριστα εξοπλισμένη τυροκομική μονάδα στην περιοχή Τρελαγκάθα του Μεσολογγίου. Η πλήρως καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα της και το συσκευαστήριο καλύπτουν μια έκταση 8.000 τμ και παρέχουν τη δυνατότητα παραγωγής 7.000 τόνων τυροκομικών προϊόντων ετησίως και συσκευασίας 600 τόνων σε μηνιαία βάση.

Η Δελφοί Α.Ε. έχοντας ήδη συσσωρευμένη εμπειρία 20 ετών στην παραγωγή και την πώληση τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας, στοχεύει στην ενδυνάμωση της θέσης της τόσο στην Ελληνική αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο κτηνοτρόφος έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.
Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία κτηνοτρόφων και επιχείρησης.

Επίσης σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς κορινθιακής σταφίδας των Νομών Ζακύνθου, Μεσσηνίας, Ηλείας και Κορινθίας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Παπαδημητρίου Χ.Κ.ΑΒΕΤ».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στη σταφίδα αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση του προϊόντος από την εταιρεία.

Η ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ. ΑΒΕΤ, ιδρύθηκε το 1939 και αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων στη Νότια Ελλάδα.Τρεις γενιές της οικογένειας Παπαδημητρίου, συνδυάζοντας την γνώση, την πείρα και το μεράκι κατάφεραν να δημιουργήσουν μια σειρά καινοτόμων μεσογειακών προϊόντων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.
Βασισμένα στη διατροφική αξία της μεσογειακής διατροφής, τα προϊόντα “Papadimitriou” κέρδισαν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Η ανάπτυξή της ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ. ΑΒΕΤ βασίζεται στα παρακάτω κριτήρια:
• Στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, βασισμένα στη διατροφική αξία της μεσογειακής διατροφής.
• Στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με προμηθευτές και πελάτες
• Στην επέκταση των δραστηριοτήτων και σε νέους τομείς.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.
Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.
express.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: