ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η ΓΥΝΑΙΚΑ-ΣΤΗΡΙΓΜΑ στο πλευρό του Βαρδή και η συγκλονιστική πράξη αγάπης! (εικόνες)

Είναι η γυναίκα της ζωής του, ο μεγάλος του έρωτας τα τελευταία χρόνια που δίνει την δική της μεγάλη μάχη στο πλευρό του αγαπημένου της Αντώνη Βαρδή!


Μπορεί ο Αντώνης Βαρδής να δίνει την πιο μεγάλη μάχη, την πιο κρίσιμη μάχη για την ίδια του την ζωή αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν την δίνει μόνος του.

Δίπλα του έχει ανθρώπους που τον αγαπάνε και τον στηρίζουν. Την οικογένεια του, τον γιο του, την κόρη του μα πάνω από όλα την γυναίκα της ζωής του τα τελευταία χρόνια, την Φιλοθέη. Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του, δεν φεύγει λεπτό απο κοντά του ενώ την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου την ίδια σε εκκλησία της Παναγίας στα Βόρεια Προάστια να ανάβει μια μεγάλη λαμπάδα και να προσεύχεται αρκετή ώρα… για την υγεία του Αντώνη Βαρδή!

Φανερά καταβεβλημένη σύμφωνα με όσους την είδαν, αφού μερικές ώρες πριν για μια ακόμη φορά η υγεία του συντρόφου της είχε κλονιστεί, κάνοντας έκκλιση για αίμα! Ευχόμαστε τα καλύτερα!
d3a0b420a09a5e82fd96838f6860c79a 201x300 Αποκλειστικό: Αυτή είναι η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ στο πλευρό του Βαρδή και η συγκλονιστική πράξη αγάπης! (εικόνες)
Της Σπυριδούλας Κάμπου
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις