ΣΙΝΕ

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

McDonald’s: Συνέχεια «Ψυχρού Πολέμου» στη Ρωσία με το κλείσιμο 12 εστιατορίων

Λουκέτο βάζουν το ένα μετά το άλλο τα καταστήματα McDonald’s στη Ρωσία, τα οποία υπόκεινται τις τελευταίες ημέρες σε σκληρούς υγειονομικούς ελέγχους.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αμερικανικής αλυσίδας fast food, έχουν ήδη βάλει λουκέτο 12 καταστήματα στη χώρα, ενώ διενεργούνται έλεγχοι σε περισσότερα από 100. «Εξετάζουμε τους λόγους των ελέγχων αυτών προκειμένου να μπορέσουμε να ανοίξουμε και πάλι τα εστιατόριά μας για τους πολίτες με όσο το δυνατόν μικρότερη καθυστέρηση», αναφέρεται.
Η ρωσική αρχή ασφαλείας των τροφίμων ανακοίνωσε στις 20 Αυγούστου το κλείσιμο τριών εστιατορίων της αλυσίδας στη Μόσχα για υγειονομικούς λόγους περιλαμβανομένου του πρώτου που άνοιξε στη Σοβιετική Ένωση το 1990 και ενός ακόμη κοντά στο Κρεμλίνο.

Μετά τα πρώτα κλεισίματα, έλεγχοι διενεργήθηκαν σε ολόκληρη την χώρα και συνολικά δώδεκα εστιατόρια γρήγορου φαγητού έκλεισαν, διευκρίνισε η εταιρεία: τρία στη Μόσχα, ένα στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας, τέσσερα στο Κρασνοντάρ (νότια), δύο στο Σότσι (νότια), ένα στη Σταυρούπολη (νότια) και ένα στο Εκατερίνεμπουργκ (Ουράλια).


newsrebel

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις