ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Μάθε και πράξε: Εφαρμογή αποκαλύπτει αν σε απατάει ο σύντροφος σου... [video]

Απ' ότι φαίνεται πέρασαν οι εποχές που ο απατημένος ή η απατημένη σύζυγος πήγαινε στο...γραφείο παρακολουθήσεων προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει καθώς υπάρχει μία νέα εφαρμογή που αποκαλύπτει τα πάντα.


Η νέα εφαρμογή θα σας βοηθήσει σε πολύ γρήγορο χρόνο και θα ανακαλύψει για εσάς αν ο σύντροφος σας σας απατάει. Σύμφωνα με το ipop, η εφαρμογή ονομάζεται mCouple και εκτός από το ότι μπορεί να σου πει αν ο σύντροφος σου σε απατάει, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να διαβάζουν τα προσωπικά μηνύματα του συντρόφου τους και να μάθουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται.

Μάλιστα δίνει την δυνατότητα να έχετε πλήρη πρόσβαση στο κινητό τηλέφωνο του συντρόφου σας! Σας επιτρέπει να διαβάζετε τα μηνύματα του κινητού, τα εισερχόμενα στο facebook όπως επίσης και να ανιχνεύεται το σήμα του GPS της συσκευής. Παράλληλα το mCouple app, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ηχογραφήσει τηλεφωνικές συζητήσεις του/ της συντρόφου σου και σου δίνει πρόσβαση στις αποθηκευμένες φωτογραφίες και βίντεο που έχει στο κινητό του.

Και μπορεί η εφαρμογή να καταπατά πλήρως τα προσωπικά δεδομένα του άλλου, ωστόσο διατίθεται δωρεάν για συσκευές iOS και Android οπότε όσοι έχετε ενδοιασμούς για το αν σας απατάει μπορείτε να την κατεβάσετε. 
Αν τελικά το κάνετε, εσείς ξέρετε τι θα συμβεί αν σας ανακαλύψει...

tro-ma-ktiko
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις