ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ο άστεγος που κάθε βράδυ… κοιμάται με άλλη γυναίκα! (εικόνες+ βίντεο)

Ντύνεται γαμπρός και την βγάζει τσάμπα!!!Η Νέα Υόρκη είναι η πόλη που γίνονται τα πάντα… Αυτό αποδεικνύεται και μέσα από την απίστευτη ιστορία του 26χρονου Τζο. 

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια είναι άστεγος αλλά κάνει ζωή… ΑΡΑΒΑ, που θα ζήλευε όλος ο αντρικός πληθυσμός!


Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Elite Daily εξομολογήθηκε πως έχει βρει τον τρόπο να τρώει, να πίνει και να καλλωπίζεται τσάμπα, ενώ παράλληλα κάθε βράδυ καταλήγει στο κρεβάτι με διαφορετική γυναίκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του, βρήκε ναρκωτικά στο δωμάτιο του και τον έδιωξε από το σπίτι.Εκείνος μάλλον το φιλοσόφησε και «την είδε» αλλιώς… Έτσι άρχισε να κοιμάται στους δρόμους του Μανχάταν και να ζητιανεύει. Για να είναι πάντα εμφανίσιμος επισκέπτεται συχνά τα πολυκαταστήματα για δωρεάν δείγματα αρωμάτων και τζελ μαλλιών. Με μια προσεγμένη παρουσία ο 26χρονος, αν και διαθέτει μόνο ελάχιστα ρούχα για να αλλάζει, καταφέρνει κάθε βράδυ να γνωρίζει και μια διαφορετική γυναίκα.

Ο νεαρός άντρας υποστηρίζει ότι σε μια πόλη με οκτώ εκατομμύρια κατοίκους, όπως είναι η Νέα Υόρκη,δεν είναι δύσκολο να γνωρίζεις διαφορετική γυναίκα κάθε μέρα και να της λες ότι είσαι ερωτευμένος μαζί της ή ακόμα να της υπόσχεσαι και γάμο, για δωρεάν ποτό και φαγητό και ένα «καυτό» βράδυ.

Όσο για το τι θα συμβούλευε τους νέους της ηλικίας του, ο ίδιος τους συμβουλεύει να μη γίνουν ποτέ σαν εκείνον!

star.gr ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις