ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Δείτε πώς ένας 23χρονος βγάζει 500.000 δολάρια το χρόνο απλά τουϊτάροντας!

Ένας 23χρονος δεν χρειάζεται να έχει την δική του εταιρεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κερδίζει 500.000 δολάρια το χρόνο.
Το μόνο που έχει να κάνει για να κερδίσει αυτό το ποσό είναι να τουϊτάρει μερικά ποστ....


Ο Kris Sanchez, που ποστάρει τα tweets του στον λογαριασμό @UberFacts, έχει 7,2 εκατ. followers, με αποτέλεσμα το 2013 να βγάλει 500.000 δολάρια απλά διαφημίζοντας τα tweet άλλων.

Σύμφωνα με την Fast Company κάθε φορά που "ποστάρει" ένα links, βγάζει 1-3 σεντς για κάθε κλικ. Πολλαπλασιάζοντας το ποσό αυτό με τους followers του και επί 365 μέρες τον χρόνο, τότε το κέρδος του είναι πραγματικά πολύ μεγάλο.

Ο 23χρονος με την χρήστη της εφαρμογής UberFacts κερδίζει 60.000 δολάρια την εβδομάδα, ενώ χρειάζεται να βάζει 60-70 tweets την ημέρα.

Ο Sanchez, ζει στην Νέα Υόρκη και παράτησε το κολέγιο μετά από έναν χρόνο φοίτησης.

Ο τρόπος που λειτουργεί η "επένδυσή" του είναι απλός.

Μία εταιρεία με την ονομασία Social Reactor συνδυάζει τα ποστ του κάθε χρήστη με διαφημίσεις προσφέροντας στον Sanchez links για να τα "ποστάρει" στον λογαριασμό του στο Twitter. Πληρώνεται για κάθε κλικ που λαμβάνει η διαφημιζόμενη σελίδα.

Ο 23χρονος συνεργάζεται με εταιρείες όπως η Ford και η Paramount. Σε κάθε του ποστ βάζει link, hashtag, και κερδίζει εκατοντάδες δολάρια από αυτό.

"Έκανα λογαριασμό στο Twitter για να«ακολουθήσω» την Britney Spears", δήλωσε ο ίδιος στην Fast Company. "Δεν είχα κάτι να τουϊτάρω οπότε σκέφτηκα πως να τουΪτάρω ότι κάνει πράγμα που με έκανε να νιώθω κοντά της", σημείωσε.

 newmoney.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις