ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Μπρούσκο: Επεισόδιa 230-231-232-233-234 (VIDEOS)

Δείτε τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ

Μπρούσκο επεισόδιο 230

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ ή ΕΔΩ

Η Αναστασία διαλύεται μετά τη συνάντησή της με τον Ματθαίο και την Όλγα, η οποία ενοχλείται απ’ την ανάγωγη στάση της πρώτης και καταλαβαίνει πως δεν έχει ξεπεράσει τον Ματθαίο.

Μελίνα κι Αχιλλέας αγωνιούν για τα αποτελέσματα κι ελπίζουν σε μια εγκυμοσύνη που θα τους γεμίσει χαρά.

Στο μεταξύ, η Δάφνη επιστρέφει στα Χανιά μαζί με την Πανίτσα και το αμόρε της, τον Ιταλό μουσικό. Η Αναστασία ζητάει συγγνώμη απ’ το Μανωλιό κι η σχέση τους αποκαθίσταται.

Ο Σήφης επιστρέφει τα δανεικά του Μηνά, ο οποίος με τη σειρά του τα δίνει πίσω στον Παύλο, ενώ ακούει κάτι τυχαία απ’ το στόμα του Μάρκου που τον παγώνει. Ο Αντώνης επιχειρεί να ξαναπλησιάσει ερωτικά την Αγγελική. Παράλληλα, ο Μανωλιός κι η Δάφνη, εκπροσωπώντας τον Παύλο και τον Διαμαντή αντίστοιχα, στις ετοιμασίες για τα ρακοκάζανα, θα έρθουν σε μια κόντρα ισχύος με ανησυχητικές διαστάσεις.

Ο Αχιλλέας, δέχεται ένα τηλεφώνημα απ’ τον Σήφη που αφορά σε μια ξεκαθάριση μεταξύ τους. Η ψυχρή αντιμετώπιση του Διαμαντή προς τον Πάτροκλο, θα φέρει τραγική κατάληξη, ενώ ταυτόχρονα κρυμμένα μυστικά θα βγουν στο φως.

Μπρούσκο επεισόδιο 231


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ ή ΕΔΩ ή ΕΔΩ

Ο Σήφης γίνεται έξαλλος με τον Μηνά όταν τον πιάνει να του λέει ψέματα και υποψιάζεται ότι συναντιέται κρυφά με τον πατέρα του. Ο Αχιλλέας εκνευρίζεται τρομερά με την Ευρυδίκη και της επιτίθεται, όταν μαθαίνει από την Μελίνα, τις αποκαλύψεις που τις έκανε για τις εγκυμοσύνες που είχε εκείνη στο παρελθόν μαζί του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Μελίνα να αισθανθεί ανεπαρκής απέναντι του, και να τον προειδοποιήσει ότι σε περίπτωση που δεν πετύχει η εξωσωματική, θα χωρίσουν. Παρά τις διαβεβαιώσεις του Αχιλλέα όμως, εκείνη τον αντικρούει, φανερώνοντάς του ότι γνωρίζει το πόσο πολύ θέλει ένα παιδί. Ο Νεκτάριος δεν πείθεται ότι ο Διαμαντής μιλούσε υποθετικά για το γεγονός ότι εκείνος και ο Πάτροκλος είναι παιδιά του, και για αυτό ζητά άμεσα να γίνει εξέταση DNA. Ο Μηνάς εισβάλλει απροειδοποίητα στο σπίτι της Βασιλικής και πλακώνεται άγρια με τον Πάτροκλο. Η Δήμητρα μοιάζει να ζηλεύει την επαφή που διατηρεί ο Πάτροκλος με την Βασιλική, εκείνος όμως της επιβεβαιώνει πως καμία άλλη δεν έχει σημασία για αυτόν. Η Αναστασία ζητά από τον Ματθαίο να συναντηθούν κρυφά από όλους, σε μια συνάντηση που όμως θα πληγώσει και τους δυο πολύ και στην οποία θα ειπωθούν πολλά.

Μπρούσκο επεισόδιο 232


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ ή ΕΔΩ
Η μέρα της γιορτής για τα ρακοκάζανα έχει φτάσει και όλοι έχουν χωριστεί σε δυο αντίπαλα στρατόπεδα, καθώς γίνονται ταυτόχρονα τα ρακοκάζανα του Διαμαντή και τα ρακοκάζανα του Παύλου Γιαννακάκη. Στο μεταξύ ο Διαμαντής και ο Νεκτάριος κάνουν τεστ DNA, μετά από επιμονή του Νεκτάριου, ο οποίος θέλει επιτέλους να μάθει την αλήθεια. 


Ο Σήφης συνεχίζει να πολιορκεί ερωτικά την Λουκία και εκείνη μοιάζει έτοιμη να ενδώσει σε αυτό τον έρωτα. Η Πανίτσα φέρνει τον Ιταλό στο σπίτι της Δάφνης, σκοπεύοντας να τον εγκαταστήσει εκεί. Μια επαγγελματική επιτυχία του Αχιλλέα του αποφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, γεγονός που θα αλλάξει ευχάριστα τις ισορροπίες. 
Η στάση της Αναστασίας απέναντι στον Ματθαίο και την Όλγα στη διάρκεια της γιορτής για τα ρακοκάζανα θα φέρει σε αμηχανία τους παρευρισκόμενους και θα σηματοδοτήσει νέες εξελίξεις

Μπρούσκο επεισόδιο 233


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ
Στη γιορτή του Διαμαντή για τα ρακοκάζανα, οι εντάσεις δε λείπουν. Τα βλέμματα θαυμασμού του Ματθαίου για την Όλγα προκαλούν ζήλια κι οργή στην Αναστασία. Στην «αντίπαλη όχθη», το γλέντι του Παύλου στέφεται μ’ επιτυχία, η δε ανακοίνωσή του για την κυκλοφορία της νέας ρακής με την επωνυμία «Γιαννακάκη» θα εξοργίσει τον Διαμαντή. 


Ο Μάρκος, θα επωμιστεί σπίτι του εκτός της Πανίτσας και τον Ιταλό μουσικό τον Ενρίκε, ενώ η νύχτα θα κλείσει «τραγικά» για τη Δάφνη, όταν μαζί με το Μηνά… αποβάλλονται απ’ το σχολείο λόγω μέθης. 

Ο Αχιλλέας κάνει έκπληξη στην Μελίνα ένα ταξίδι στα Χανιά, δίνοντάς της μεγάλη χαρά. Μπροστά στα παρακάλια της Αναστασίας, ο Σήφης λυγίζει κι επιστρέφει σπίτι με την Στεφανία και την Αγγελική, η διαπίστωση όμως ότι ο Αντώνης ξενοκοιμήθηκε, τον εξοργίζει. Η Όλγα θυμωμένη, αναχωρεί απροειδοποίητα για Κύπρο, ενώ την ίδια στιγμή ο Ματθαίος επιδιώκει μια ακόμα συνάντηση με την Αναστασία. Ο Σήφης, αιφνιδιάζεται όταν βλέπει τον Αχιλλέα έξω απ’ το σπίτι του να θέλει να τα πούνε.

Μπρούσκο επεισόδιο 234


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ
Η σύγκρουση της Αναστασίας με τον Ματθαίο είναι πλέον ανοιχτή και η αποψινή συζήτηση θα στιγματίσει και τους δύο. 

Ο Αχιλλέας επιστρέφει στον Σήφη ένα μέρος των χρημάτων που είχε δώσει εκείνος στους απαγωγείς, ενώ στο μεταξύ η αγωνία της Μελίνας για το αποτέλεσμα της εξωσωματικής, είναι μεγάλη. 

Ο Ματθαίος πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει ότι η Όλγα έχει επιστρέψει στην Κύπρο. Ο Παύλος μιλάει στην Αναστασία για την παλιά ιστορία της δολοφονίας των γονιών των Ματθαίων και της βάζει ιδέες ότι ίσως τα γεγονότα να μην έγιναν όπως τα λέει ο Διαμαντής. Η Αναστασία από την άλλη μέρα κιόλας θα αρχίσει να ψάχνει την αλήθεια. 

Η Πανίτσα εκβιάζει ψυχολογικά την Δάφνη και τον Μάρκο προκειμένου να μείνει ο Ιταλός στο σπίτι τους. Η Βασιλική ζητάει από τον Πάτροκλο να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντί της κι αυτός για μια ακόμα φορά εκθειάζει την Δήμητρα. Η μέρα που η Μελίνα θα μάθει αν πέτυχε η εξωσωματική πλησιάζει.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ  

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: