ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Στους 172 οι διασωθέντες του Norman Atlantic - Συνεχίζεται η επιχείρηση διάσωσης (VIDEOS)

Στους 172 ανέρχεται αυτή τη στιγμή ο αριθμός των διασωθέντων από το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Norman Atlantic στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά τα...
ξημερώματα από αδιευκρίνιστη αιτία.

Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται ενώ, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή, στο πλοίο αυτή τη στιγμή βρίσκονται 306 άτομα επιβάτες και πλήρωμα. Το RCC της Ρώμης ανέφερε ότι υπάρχουν μικρές εστίες της φωτιάς στο πλοίο αλλά αυτές βρίσκονται υπο έλεγχο.

Στο σημείο όπου βρίσκεται το πλοίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή ένα σκάφος της ιταλικής ακτοφυλακής, 10 παραπλέοντα πλοία, ένα ειδικό σκάφος ελικοπτεροφόρο, δύο ιταλικά ελικόπτερα



Την ίδια ώρα σε ανακοίνωση του Λιμενικού, αναφέρονται τα εξής: «Επιβεβαιώθηκε από το αρμόδιο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της Ιταλίας (RCC ROMA) η ανάσυρση νεκρού ανδρός από τη γλίστρα διάσωσης επιβατών του κινδυνεύοντος πλοίου Norman Atlantic.


Από την ταυτοποίηση των στοιχείων προέκυψε ότι, σύμφωνα με τη λίστα επιβατών που προώθησε η εταιρεία του πλοίου, πρόκειται για τον ελληνικής υπηκοότητας Δούλη Γεώργιο.

Από την ίδια γλίστρα, διεσώθη η γυναίκα η οποία είχε επίσης εγκλωβιστεί, με στοιχεία Δούλη Θεοδώρα και μεταφέρθηκε ασφαλώς με σκάφος της ιταλικής ακτοφυλακής στο Μπρίντιζι της Ιταλίας».


newsrebel.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις