ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Μπρούσκο: Επεισόδιa 244-245-246-247-248 (VIDEOS)

Δείτε τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ 244-245-246-247-248
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να δείτε τα βίντεο χωρίς να μεταφέρεστε αλλού, πατήστε πρώτα close ad και μετά το play.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 244

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 245

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 246

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 247

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 248

521news.com


Μπρούσκο επεισόδιο 244

Δείτε το εδώ

Στο Παρίσι, ο Αχιλλέας δίνει μάχη και τελεσίγραφο στη Μελίνα! Εκείνη αντιλαμβάνεται πως για πρώτη φορά μιλά σοβαρά και αλλάζει στάση. Παράλληλα, ο Νεκτάριος και η Αντιγόνη ζουν μέρες και νύχτες ερωτικού πάθους.

Ο Σήφης και η Αγγελική αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο και το ανακοινώνουν στη Στεφανία, η οποία θα αντιδράσει πολύ έντονα. Οι ετοιμασίες του γάμου συνεχίζονται με τη Δάφνη στα πρόθυρα του πανικού, ενώ η Πανίτσα, ανυποχώρητη, προβάλει την απαίτηση στα νυφικά παπούτσια να γραφτεί μόνο το δικό της όνομα.

Ο Χρήστος μετά από την πίεση της Όλγας, θα κάνει αποκαλύψεις που ξαφνιάζουν. Ο Σήφης και η Λουκία συναντιούνται καθημερινά σε ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο και οι τύψεις της Λουκίας απέναντι στον Παύλο γιγαντώνονται μέρα με τη μέρα. Ο Πάτροκλος κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Δήμητρα.
Αχιλλέας και Μελίνα ζουν ονειρικές στιγμές στο Παρίσι!

Μπρούσκο επεισόδιο 245


Δείτε το εδώ

Οι φοβίες και οι ενοχές της Μελίνας αν θα καταφέρει να χαρίσει κάποτε στον Αχιλλέα ένα παιδί κορυφώνονται. Για την ίδια, η μόνη λύση είναι το διαζύγιο, ώστε να προχωρήσει τη ζωή του και να ευτυχίσει με κάποια άλλη. Παρά τις διαβεβαιώσεις του Αχιλλέα, εκείνη μένει ανυποχώρητη, έτσι κι αυτός της δίνει τελεσίγραφο πως αν χωρίσουν, έχουν τελειώσει για πάντα.

Ο Νεκτάριος και η Αντιγόνη αρχίζουν να συνδέονται όλο και πιο πολύ. Η Στεφανία είναι ανένδοτη στο να δεχτεί το διαζύγιο του Σήφη και της Αγγελικής και αποφασίζει να το σκάσει από το σπίτι.

Η Ευρυδίκη γίνεται μάρτυρας μιας βαθιάς ερωτικής εξομολόγησης του Πάτροκλου προς τη Δήμητρα, αφήνοντάς την πια πεπεισμένη πως κι εκείνη τρέφει αισθήματα για τον αδερφό του άντρα της.

Η Αναστασία αντιμετωπίζει το Διαμαντή, αποκαλύπτοντας του τις υποψίες της για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να γίνει ο κύριος μέτοχος της εταιρείας.

Ο Σήφης και η Λουκία συναντιούνται ερωτικά ξανά, τα ψέματα της όμως φανερώνονται κι ο Παύλος αρχίζει να την υποψιάζεται. Ο Ματθαίος ανακοινώνει στην οικογένειά την απόφασή του να παντρευτεί την Όλγα.

Μπρούσκο επεισόδιο 246


Δείτε το εδώ

Παρά την αιφνιδιαστική κι ενώπιον όλων δήλωση του Ματθαίου για προσεχή γάμο του με την Όλγα, εκείνη δεν αντιδρά αρνητικά.

Ενώ ο Μηνάς προσπαθεί να πείσει το Σήφη να διακόψει τις επαφές με τη σύντροφο του πατέρα του, η Λουκία «στριμώχνεται» απ’ τον Παύλο κι αναγκάζεται να του αποκαλύψει τη μισή αλήθεια για το πού βρισκόταν.

Στο μεταξύ, η ζωή του Διαμαντή παίρνει χρώμα απ’ την παρουσία της μικρής Στεφανίας, που αρνείται πεισματικά να επιστρέψει σπίτι, πληγωμένη απ’ την ανακοίνωση του διαζυγίου των γονιών της.

Οι προετοιμασίες του γάμου προκαλούν καθημερινούς εφιάλτες στη Δάφνη. Παράλληλα, η Μελίνα με τον Αχιλλέα, περνάνε αξέχαστες στιγμές στο Παρίσι, προτού ταξιδέψουν για Κρήτη, για να παρευρεθούν στο γάμο της Δάφνης, για τον οποίον πληροφορείται ο Διαμαντής και γίνεται έξαλλος.

Η εφήμερη σχέση Νεκτάριου Αντιγόνης δείχνει να ‘χει και συνέχεια. Η εμφάνιση του Αντώνη σε γνωστό ξενοδοχείο των Χανίων, συνοδεία μιας κοπέλας, φέρνει το Σήφη στα όριά του.

Μπρούσκο επεισόδιο 247


Δείτε το εδώ

Ο Σήφης έξαλλος από την συμπεριφορά του Αντώνη, τον πετάει έξω από το σπίτι. Κι ενώ όλοι οι Ματθαίοι έχουν καταφθάσει στα Χανιά για τον γάμο της Δάφνης και του Μάρκου, ο Διαμαντής καλεί τη Δάφνη σπίτι του και της ζητάει με συγκινητικό τρόπο να γυρίσει κοντά του και να μην παντρευτεί τον Μάρκο. Της υπόσχεται να εξασφαλίσει οικονομικά το παιδί της και να ξεκινήσουν μαζί μια καινούργια ζωή. Ο Μηνάς γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι ο Μανωλιός θα συνοδεύσει τη Δάφνη νύφη στην εκκλησία. Η Μελίνα με τον Αχιλλέα συναντιούνται με τον Σήφη στα Χανιά και η προκλητική συμπεριφορά του Σήφη, θα εξοργίσει για μια ακόμα φορά τον Αχιλλέα. Το φλερτ που κάνει ο Χρήστος στην Αλίκη, θα μετατρέψει το καφενείο της Κωνσταντίνας σε ρινγκ με έναν εκρηκτικό καβγά που θα ξεκινήσει ο Μηνάς, αλλά θα συμμετέχουν όλοι. Η Αναστασία, μαθαίνει από τον Διαμαντή ότι ο Ματθαίος θα παντρευτεί την Όλγα και παθαίνει σοκ!

Μπρούσκο επεισόδιο 248


Δείτε το εδώ

Η μέρα του γάμου της Δάφνης φτάνει και η Πανίτσα με την Κωνσταντίνα έχουν αναλάβει να ντύσουν τη νύφη, η οποία όμως περνάει απανωτές κρίσεις πανικού και επιφυλάσσει σε όλους μια πολύ μεγάλη έκπληξη.

Η Αναστασία μαθαίνει από τον Διαμαντή ότι ο Ματθαίος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Όλγα και το σοκ που παθαίνει είναι μεγάλο. Αποφασίζει όμως να πάει στον γάμο της Δάφνης παρόλο που γνωρίζει πως θα τον συναντήσει εκεί με την Όλγα, θέλοντας να δείξει πως αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια την κατάσταση.

Παράλληλα ο Διαμαντής θυμωμένος με τους Ματθαίους που έχουν αποφασίσει να πάνε στο γάμο βιώνει τον δικό του θυμό και την αντίδρασή του σ΄ αυτόν τον γάμο. Η μόνη αχτίδα αισιοδοξίας σ΄ αυτή τη φάση είναι η συμβίωσή του με τη μικρή Στεφανία, που εξακολουθεί να μένει μαζί του, θυμωμένη κι αυτή με το Σήφη και την Αγγελική που έχουν αποφασίσει να χωρίσουν.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις