ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Μπρούσκο: Επεισόδιa 259-260-261-262- (VIDEOS)

επεισόδιο 259

Δείτε το εδώ


Η Μελίνα και ο Αχιλλέας έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση, όταν ο Νεκτάριος τους ζητά να τον «καλύψουν» στη Δήμητρα, ώστε να...


συναντήσει την Αντιγόνη. Υποψίες για την παράνομη αυτή σχέση έχει και ο Ματθαίος που δεν προτίθεται να αφήσει το θέμα να συνεχιστεί. Ο Πάτροκλος εξομολογεί για ακόμα μια φορά τα βαθιά αισθήματά του στη Δήμητρα και εκείνη ανταποκρίνεται.

Ο Μηνάς, συνεχίζει να φλερτάρει διακριτικά την δασκάλα του, την Ελένη και ο Πάτροκλος βρίσκει την ευκαιρία να τον εκδικηθεί, αφού πρώτα πείθει την Βασιλική, πως το περιστατικό με την κοπέλα, που τον είδε να φιλάει, ήταν στημένο από τον Μηνά.

Η ώρα του γάμου πλησιάζει, και η Λουκία με τον Παύλο κάνουν τα αδύνατα δυνατά, ώστε να βοηθήσουν στο σχέδιο της Δάφνη και ο Μάρκος να μην καταλάβει τίποτα. Ο Διαμαντής καταρρακωμένος από την απόφαση της Δάφνης να παντρευτεί τον Μάρκο, πάει και την βρίσκει. Για πρώτη φορά, της ανοίγει την καρδιά του, ελπίζοντας ότι θα την μεταπείσει.

Η Πανίτσα συναντά τυχαία τον Ενρίκε, ο οποίος προσπαθεί και πάλι να την κατακτήσει.

Ο Σήφης με την στάση του, πιέζει την Λουκία και εκείνη δεν αντιστέκεται πια, του υπόσχεται ότι θα χωρίσει τον Παύλο. Ενώ μένει άναυδος όταν η Στεφανία του αποκαλύπτει ότι έχει ήδη γνωρίσει τον πατέρα του.


επεισόδιο 260


260 - από takis12100
Δείτε το εδώ
Ο γάμος-έκπληξη της Δάφνης προς τον Μάρκο, παίρνει μια περίεργη και διαφορετική τροπή αιφνιδιάζοντας και την ίδια. Παράλληλα, η επιθετική συμπεριφορά του Πάτροκλου κι η απαίτηση να διακόψει κάθε επαφή με την Αντιγόνη ο Νεκτάριος, εκνευρίζει αλλά δημιουργεί κι ερωτηματικά στον τελευταίο.

Η οικογένεια Ματθαίου, γιορτάζει σε ταβέρνα της Κρήτης, την αγορά απ’ τον Αχιλλέα, ενός αμπελώνα όνειρο κάθε οινοποιού. Την χαρά τους όμως, θα φροντίσει να διακόψει για μια ακόμα φορά η Ευρυδίκη, με μια πληροφορία που θα ταράξει τόσο την Μελίνα και τον Αχιλλέα όσο και τον Πάτροκλο.

Ο Παύλος ξεκινάει για το επαγγελματικό του ταξίδι στη Κρήτη, όμως μετά από ένα ανώνυμο μήνυμα στο κινητό του, επιστρέφει εσπευσμένα σπίτι του όπου πιάνει την Λουκία με τον Σήφη στο κρεβάτι.

επεισόδιο 261

261 - από takis12100
Δείτε τα εδώ

Οι εξελίξεις είναι δραματικές όταν ο Παύλος αντικρίζει στο κρεβάτι τον Σήφη με τη Λουκία. Ο Σήφης προκλητικός και έτοιμος για όλα προετοιμάζει την επόμενη φάση του εκδικητικού σχεδίου του, ενώ η Λουκία σε απόγνωση καταφεύγει στο σπίτι της Δάφνης, σίγουρη πως θα φύγουν με τον Σήφη για να ζήσουν τον έρωτά τους. Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα τη διαψεύσουν με τον χειρότερο τρόπο.

Ο Αχιλλέας προσπαθεί να μάθει με κάθε τρόπο τι συμβαίνει με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα από την απαγωγή της Μελίνας, αλλά ο Σήφης αρνείται να του μιλήσει. Παράλληλα η Ευρυδίκη κλείνει όλο και πιο επικίνδυνα τον κλοιό του εκβιασμού γύρω από τον Πάτροκλο.

Η συνάντηση του Σήφη με τη Λουκία για ένα τελικό ξεκαθάρισμα θα έχει μια κατάληξη που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές τους και θα επηρεάσει το μέλλον όλων των ηρώων αυτού του οικογενειακού δράματος με απρόβλεπτο τρόπο

επεισόδιο 262

262 - από takis12100


Δείτε τα εδώ
Η τελευταία συνάντηση Σήφη και Λουκίας, θα καταλήξει σε σφοδρή σύγκρουση ανάμεσά τους κι όταν η Λουκία θα του επιτεθεί με μαχαίρι κανένας δεν μπορεί να φανταστεί ποια θα είναι η κατάληξη. Στο μεταξύ η Δάφνη αρχίζει να ανησυχεί πολύ που δεν έχει επιστρέψει η Λουκία και ξεσηκώνει και τον Μάρκο προκειμένου να την ψάξουν, ενώ ο Παύλος απειλεί Θεούς και δαίμονες καθώς είναι εκτός εαυτού.

Ο Σήφης γυρίζει ταραγμένος σπίτι του και προσπαθεί να ξεφορτωθεί το ματωμένο πουκάμισό του. Ο Νεκτάριος και ο Πάτροκλος παίζουν άγριο ξύλο με αφορμή την ερωτική σχέση του Νεκτάριου με την Αντιγόνη, την οποία ο Πάτροκλος δεν εγκρίνει, αφού παίρνει το μέρος της Δήμητρας.

Ο Αχιλλέας υπογράφει τα συμβόλαια για το κτήμα Δημοσθένους και τα παραδίδει στον Ματθαίο, ο οποίος συγκινείται πολύ με την πρωτοβουλία του αδερφού του.

259


 260











  

























ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠ 258 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠ 257 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠ 256 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠ 255 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠ 254


ΕΠ 261


262



ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις