ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Σημάδια που δείχνουν ότι σας απατά!

Μια του άπιστου, δυο του άπιστου, τρεις και η αποκάλυψή του!
Ο άπιστος και νυχτοπερπατητής τον πρώτο χρόνο χαίρονται και οι «έξυπνοι» εραστές από την μύτη πιάνονται. Εντάξει, η απιστία είναι σοβαρό θέμα και πολλές φορές...

δεν σηκώνει αστεία αλλά από την άλλη τα πάντα λειτουργούν καλύτερα υπό συνθήκες μιας κάποιας ψύχραιμης και ήρεμης αντιμετώπισης.

Η σοβαρότητα του πράγματος έγκειται στο βαθύτατο πλήγμα του εγωισμού και των συναισθημάτων μας μέχρι και στην πιο θρησκευτικής φύσης καταπάτησή της 7ης εντολής – κατά εξακολούθηση μάλιστα και άνευ καμίας μετάνοιας. Δεκτά όλα αυτά και απόλυτα κατανοητά. Αλλά και πάλι επειδή αυτά συμβαίνουν – καλά, ο Ντίνος σας είναι η εξαίρεση – θα πρέπει να έχετε το νου σας, να το αντιληφθείτε και αναλόγως να πράξετε.

Όπως κι αν έχει, δεν είναι λογικό και καλό για την ψυχική σας ισορροπία να ζείτε καθημερινά με αυτό το άγχος. Θα τρελαθείτε και εσείς, θα τρελάνετε κι εκείνον. Αλλά ούτε και να κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείτε εύκολα να βγάλετε συμπεράσματα. Από τα πιο σιγανά ποταμάκια μέχρι τους πιο μπερμπάντηδες είναι όλοι ύποπτοι και εν δυνάμει επιρρεπείς σε γυναικεία τσαλίμια. Επίσης, για πολλούς σημασία έχει και ο διαχωρισμός «αρπακτής» από την «εξωσυζυγική σχέση».

Μεγάλο κεφάλαιο στις σχέσεις με εκατοντάδες παραμέτρους. Κάποιες γυναίκες το συγχωρούν, κάποιες εκδικούνται, κάποιες αδιαφορούν και σίγουρα κάποιες προβληματίζονται παραπάνω όταν υπάρχουν και παιδιά.

Σε μια μικρή – πλην φιλότιμη – προσπάθεια να ξεδιαλύνουμε το μυστήριο «απιστία» παραθέτουμε 5 σημάδια που συνήθως φανερώνουν την… παραβατική συμπεριφορά του έτερού σας ήμισυ. Πριν βγάλετε ετυμηγορία, όμως, φροντίστε να είστε σίγουρες και πάνω από όλα κυρίες!

1.Μου στολίζεσαι και βγαίνεις
Καλώς ή κακώς με τα χρόνια κάπως ξεχνιόμαστε κα αφηνόμαστε στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Κάπου λησμονούμε την κοκέτα που κρύβαμε μέσα μας. Αυτό συμβαίνει σε άνδρες, γυναίκες – ανεξαιρέτως. Όταν ξαφνικά το στεφάνι σας αποφασίσει να ακολουθήσει αυστηρή δίαιτα, να σουλουπώσει μαλλί και γένια και να ανανεώσει γκαρνταρόμπα μπορείτε να αρχίσετε να έχετε υποψίες. Εξαίρεση αποτελούν οι περιπτώσεις 1. αν έχει προηγηθεί ένα μεγάλο σοκ (θάνατος, αρρώστια) και η ενασχόληση με τον εαυτό τον βοηθά να το ξεπεράσει 2.αν είναι μια κοινή σας απόφαση και συμμετέχετε κι εσείς ενεργά στο ρεκτιφιέ και 3. αν στην ατζέντα του είναι προγραμματισμένο ένα reunion και θέλει να καταπλήξει.

2.Αγάπες και λουλούδια
Οι γλύκες και οι τρυφερότητες είναι παραπάνω από επιθυμητές αλλά καμιά φορά και κάτι παραπάνω από ύποπτες! Αν είναι αυτό το στυλ της σχέσης σας και αυτός ήταν πάντα εκδηλωτικός έχει καλώς. Αλλά αν από το πουθενά άρχισαν τα λουλούδια και οι χαριτωμενιές κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Το πιο ύποπτο δε είναι όλη αυτή η έκρηξη λατρείας ενώ εσείς παραμένετε το ίδιο αχτένιστη, άβαφη, γκρινιάρα και αντιρρησίας σεξουαλικών περιπτύξεων. Μια ψυχολογική προσέγγιση του πράγματος λέει ότι αυτή η συμπεριφορά κρύβει την προσπάθειά του να καλύψει τις τύψεις που αισθάνεται και την κουτσουκέλα που διαπράττει.

3.Επαφές τρίτου τύπου
Πού τον βρίσκεις πού τον χάνεις μπροστά από έναν υπολογιστή και σε ένα συνεχές χαϊδολόγημα της οθόνης αφής του κινητού του. Προφασίζεται δουλειά αλλά το πονηρό χαμογελάκι που του ξεφεύγει ενίοτε μαρτυρά ότι μάλλον δεν ασχολείται με τον ισολογισμό της εταιρείας. Υπολογιστής και κινητό γίνονται η προέκταση του χεριού και της ζωής του. Δεν είναι σπάνιο να ξεκινήσει ένα φλερτ μέσω μηνυμάτων και καθόλου σπάνιο όλο αυτό να δραπετεύσει από τον κυβερνοχώρο στο εδώ και τώρα.

4.Τί σου κάνω, τί σου έκανα

Στη σεξουαλική σας ζωή ξαφνικά μπαίνουν άλλα κόλπα ή ξεχνάτε κι αυτά που ξέρατε! Αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο ο άνδρας σας μπορεί να χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον για εσάς ή να ξεπερνά εαυτό με επιδόσεις και τεχνικές αξιοζήλευτες. Άρα, ή η άλλη γυναίκα τον έχει απορροφήσει και του έχει αποσπάσει την προσοχή ή του έχει τονώσει την σεξουαλικότητα – κοινώς, κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα. Τι να πούμε; Ή κάντε φασαρία ή απλά απολαύστε το!

5.Έχω τα νεύρα μου
Πάντα υπήρχαν καυγάδες. Αλλά αν τώρα τελευταία το ένα του βρωμάει και το άλλο του ξινίζει κάτι πάει στραβά. Ακόμη χειρότερα, τα άνευ λόγου και αιτία ξεσπάσματα που πάντα οδηγούν στην δραπέτευση από το σπίτι μετά του έξαλλου κοπανίσματος της εξώπορτας. «Πάω μια βόλτα να ηρεμήσω, δεν αντέχω άλλο» λέει ο άνδρας ο βαρύς που κατά μέσο όρο θα επιστρέψει σε κανένα δίωρο. Από ψυχολογικής απόψεως και πάλι, πολλές φορές πλάθουμε στο μυαλό μας ένα αρνητικό προφίλ γα το ταίρι μας μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουμε στον εαυτό μας την απιστία μας.


newsrebel.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις