ΣΙΝΕ

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Σε ποιές περιοχές θα σημειωθούν πυκνές χιονοπτώσεις σήμερα, Τρίτη

Άστατος θα είναι ο καιρός αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Ήδη… από τις πρώτες πρωινές ώρες θα εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες στις...
Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη. Βροχές θα πέφτουν στα πεδινά της Πελοποννήσου και της ανατολικής Στερεάς ενώ χιόνια θα πέφτουν στα ημιορεινά, πάνω από τα 600μ με 200μ αντίστοιχα. 

Πυκνές θα είναι οι χιονοπτώσεις στη Βοιωτία, την Εύβοια, τη Μαγνησία και την ανατολική Πελοπόννησο. 

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις στα κεντρικά και τα βόρεια που το βράδυ θα έχουν την τάση να ενταθούν στη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα επικρατήσουν στο Ιόνιο και την Ήπειρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, μεταξύ -9 και 3 βαθμών στα βόρεια, -4 και 7 βαθμών στα κεντρικά και τα νότια και 12 με 18 βαθμών στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα νησιά του Ιονίου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες – βορειοανατολικές διευθύνσεις με ένταση 7-8 και τοπικά στα βόρεια έως 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση έως 6 μποφόρ.


plektani.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις