ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Ριζική αλλαγή του καιρού από σήμερα!!! Χιόνια και τσουχτερό κρύο

Βροχές και λίγα χιόνια σήμερα το βράδυ!!!
Ο καιρός από σήμερα Παρασκευή σταδιακά θα μεταβληθεί, με κύρια χαρακτηριστικά τις...
βροχές, τη πτώση της θερμοκρασίας και τα χιόνια ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Συγκεκριμένα, η κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει και την Ήπειρο χωρίζεται σε δύο τμήματα, το πρώτο, όπου θα είναι και αρκετά ηπιότερο σε σχέση με το δεύτερο, θα δώσει ασθενείς κατά κανόνα βροχές το βράδυ της Παρασκευής και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.


Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Το τελευταίο του Σαββατοκύριακο ο Δεκέμβρης μας επιφυλάσει κακοκαιρία με νεφώσεις που θα συνοδεύονται από τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσου στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας ενώ θα εκδηλωθουν καταιγίδες κυρίως στις παράκτιες και νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βορειοανατολικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ ενώ στα νότια θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -2 εως 11 βαθμούς, στα κεντρικά από 2 εως 15 με 16 βαθμούς ενώ στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 11 εως 17 βαθμούς κελσίου.


Χιονισμένη Πρωτοχρονιά και τσουχτερό κρύο προβλέπει ο Τάσος Αρνιακός

Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις μέρες της Πρωτοχρονιάς. Μικρή βελτίωση θα υπάρξει τη Δευτέρα και την Τρίτη αλλά από την Τετάρτη και κυρίως την Πέμπτη θα έχουμε νέα επιδείνωση καθώς ένα νέο ψυχρό μέτωπο θα επηρρεάσει τη χώρα. Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα φέρει περισσότερα χιόνια τα οποία θα κατηφορίσουν νοτιότερα και δεν αποκλείεται να χιονίσει ακόμη και στα βουνά της Πελοποννήσου ενώ το κρύο θα είναι τσουχτερό.


Χρόνια Πολλά φίλες και φίλοι, καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Ο καιρός αρχίζει και σοβαρεύει σταδιακά, σε βαθμό ικανό να φέρει τις πρώτες νιφάδες σήμερα το βράδυ και σε πεδινά τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας, όπως σε Φλώρινα, Πτολεμαιδα και Κοζάνη καθώς και σε Καστοριά λίγο αργότερα. 

Το ζουμί της υπόθεσης όμως κρύβεται μετά την Κυριακή και κυρίως από την ερχόμενη εβδομάδα, πυκνές χιονοπτώσεις και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (κάτω των -10C) θα συνθέσουν το σκηνικό του επόμενου 10ημέρου και επειδή μοιάζει η κατάσταση με τον Γενάρη του 2006, δείτε πως φαινόταν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας τότε από τον δορυφόρο TERRA MODIS. 

Καλές γιορτές σε όλους.
Χρόνια Πολλά φίλες και φίλοι, καλά Χριστούγεννα σε όλους. 
Ο καιρός αρχίζει και σοβαρεύει σταδιακά, σε βαθμό ικανό να φέρει τις πρώτες νιφάδες σήμερα το βράδυ και σε πεδινά τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας, όπως σε Φλώρινα, Πτολεμαιδα και Κοζάνη καθώς και σε Καστοριά λίγο αργότερα. Το ζουμί της υπόθεσης όμως κρύβεται μετά την Κυριακή και κυρίως από την ερχόμενη εβδομάδα, πυκνές χιονοπτώσεις και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (κάτω των -10C) θα συνθέσουν το σκηνικό του επόμενου 10ημέρου και επειδή μοιάζει η κατάσταση με τον Γενάρη του 2006, δείτε πως φαινόταν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας τότε από τον δορυφόρο TERRA MODIS. Καλές γιορτές σε όλους.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις