ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Το΄ πε και το' κανε! - Σε απεργία πείνας ο Μιχελογιαννάκης στο Σύνταγμα [Photo]

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μιχελογιαννάκης, έδειξε την συμπαράστασή του στους απεργούς πείνας από την Συρία στο Σύνταγμα.

Πήγε λοιπόν εκεί, και...
κοιμήθηκε κοντά τους, στις σκηνές τους, και πραγματοποίησε και εκείνος απεργία πείνας για να δείξει την κατανόηση και την συμπόνια του απέναντι στα πρόσωπά τους.

Όταν ερωτήθηκε για ποιο λόγο κάνει απεργία πείνας απάντησε το εξής:
"Ο λόγος είναι μάλλον τετραπλός. Δεν άντεχα 100 μέτρα κάτω από την Βουλή σε αυτό το αίτημα των πολιτικών προσφύγων να έχουμε ήδη δύο θανάτους. Την πρώτη μέρα από καρδιακή προσβολή έναν θάνατο και την δεύτερη έναν γιατρό Σύριο ο οποίος ακούγοντας τον κύριο Άδωνι να λέει πως χαλάει η αισθητική της πλατείας, πήρε το λεωφορείο, πήγε στην Κακαβιά και εκεί από το κρύο, απεβίωσε.
10 μέτρα από το Σύνταγμα, έχουμε ήδη 3 παιδιά εδώ που είναι στην ίδια κατάσταση. Και ως γιατρός και όχι ως βουλευτής αυτό δεν το αντέχω.
100 μέτρα κάτω από την Πλατεία Συντάγματος ήρθαν οι απολύσεις των 190 καθαριστριών.
700 μέτρα από την πάνω μεριά, ο Ρωμανός με κίνδυνο της ζωής του βρίσκεται στα πρόθυρα απώλειας της ζωής, παίζοντας την ζωή του σε ένα μπαλάκι μεταξύ Υπουργείων και ευθυνοφοβίας.
Ο κύριος Νταβούτογλου έρχεται εδώ βάζει 8000 κόσμο να μην γίνει τίποτα απολύτως και όμως σε αυτήν την επίσκεψη, η οποία ήταν μια συνδιαχείρηση του ενεργειακού πλούτου, γίνεται ο χαμός.
Θα παραμείνω εδώ όσο χρειαστεί.
Το βράδυ θα πάω στην Βουλή για να βροντοφωνάξω ένα ΟΧΙ."

Τηλεφωνική παρέμβαση Άδωνι Γεωργιάδη:

Στην συνέχεια λοιπόν, υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος τόνισε πως στην πραγματικότητα αυτό που ζητούν οι Σύροι πρόσφυγες είναι να αλλάξει η νομοθεσία ολόκληρης της Ευρώπης και για να γίνει αυτό θα πρέπει να συμφωνήσουν όλα τα κράτη. Ενώ στην συνέχεια αναφερόμενος στην Τρόικα καθώς η συζήτηση οδηγήθηκε εκεί είπε: "Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συμφωνία με την τρόικα με τον τρόπο που θέλουμε", τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντας "υπερβολικά και επιζήμια" όσα ζητούν οι δανειστές.




http://www.magdasblog.gr/2014/12/blog-post_315.html

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις