ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Σεξ μέσω skype! Πρέπει να το τολμήσετε!

Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση εξ αποστάσεως μπορεί να ξέρεις ήδη για τι πράγμα μιλάμε.
Αν όμως δεν το έχεις δοκιμάσει, τότε αξίζει να ξεπεράσεις τις αναστολές σου και να τολμήσεις το σεξ μέσω ίντερνετ ακόμη κι αν η... απόσταση δεν είναι τοοόσο μεγάλη –υπάρχει λόγος σοβαρός, σου λέω.

Όσο κι αν σου φαίνεται αμήχανο σε πρώτη προσέγγιση, το σεξ μέσω Skype ή οποιασδήποτε άλλης ανάλογης εφαρμογής είναι από τις πιο απολαυστικές και ανέμελες ερωτικές εμπειρίες που υπάρχουν, ενώ από πολλές πλευρές αποδεικνύεται ανώτερη από το πραγματικό, πρόσωπο με πρόσωπο. Υπερβολές; Κάθε άλλο, καθώς υπάρχουν ατράνταχτα επιχειρήματα επ” αυτού:

1. Είναι ασφαλές
Δεν χρειάζεται να πάρεις κανένα μέτρο αντισύλληψης ή προστασίας από τις σεξουαλικώς μεταδιδόμενες μολύνσεις.
2. Είναι ξέγνοιαστο
Όσο καλή κάμερα κι αν έχεις, σίγουρα θα σου συγχωρέσει τα αξύριστα πόδια ή τα σπυράκια που βγάζεις από την αποτρίχωση εκεί κάτω. Απλά γδύνεσαι χωρίς να σ” απασχολούν τέτοια θέματα.
3. Σου επιτρέπει να χαλαρώσεις
Αφού πάρεις το βάπτισμα του πυρός, θα ευχόσουν να το είχες ανακαλύψει νωρίτερα –πολύ νωρίτερα.
4. Σε φτιάχνει όπως ακριβώς θέλεις
Πρακτικά, το cyber sex είναι αυνανισμός για τα μάτια του μόνο. Η ηδονή όμως θα είναι όλη δική σου, αφού κανένας δεν γνωρίζει καλύτερα από εσένα την ίδια πώς να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου, χωρίς να χάνεις την αυτοσυγκέντρωση σου δίνοντας οδηγίες.
5. Σου επιτρέπει να παίξεις
Είναι η καλύτερη αφορμή για να πειραματιστείς με τις φαντασιώσεις σου και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να δοκιμάσει μερικά πικάντικα κόλπα. Σέξι εσώρουχα, ερωτικά βοηθήματα, ακόμα και το στριπτίζ, γίνονται πολύ πιο προσιτά όταν υπάρχει η οθόνη στη μέση.
Είναι η καλύτερη αφορμή για να πειραματιστείς με τις φαντασιώσεις σου και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να δοκιμάσει μερικά πικάντικα κόλπα. Σέξι εσώρουχα, ερωτικά βοηθήματα, ακόμα και το στριπτίζ, γίνονται πολύ πιο προσιτά όταν υπάρχει η οθόνη στη μέση.
6. Μπορείς να μιλήσεις βρώμικα
…Χωρίς λογοκρισία. Οι λέξεις μπορούν ν” αντικαταστήσουν το άγγιγμα του και να τον τρελάνουν, αρκεί να δοκιμάσεις: πες του τι σε ερεθίζει, τι κάνεις και τι θα ήθελες να σου κάνει εκείνος αν βρισκόταν δίπλα σου εκείνη τη στιγμή.
7. Κάθεσαι άνετα
Ή ξαπλώνεις. Δεν πιάνεσαι, δεν πονάς πουθενά και δεν χρειάζεται να του πεις «πιο σιγά» επειδή νιώθεις ότι έχει πάρει φόρα και σου χτυπάει τον τράχηλο.
8. Σε κάνει να νιώθεις θεά
Καθώς τα λόγια αντικαθιστούν το άγγιγμα θα πρέπει να κάνει λίγο μεγαλύτερη προσπάθεια για να σε βάλει στο κλίμα, λέγοντας σου πόσο σέξι σε βρίσκει και πόσο τον ερεθίζεις. Με άλλα λόγια χορταίνεις κομπλιμέντα.
9. Είναι σωτήριο για τις σχέσεις εξ αποστάσεως
Ο ήχος σε συνδυασμό με την εικόνα κάνουν όλη τη διαφορά όταν βρίσκεστε μακριά ο ένας από τον άλλον. Καμιά σχέση με το τηλεφωνικό σεξ ή μέσω μηνυμάτων –δεν έχεις και τον νου σου στον λογαριασμό.
10. Μπορείς να τον δεις να τελειώνει
Όταν είσαστε κοντά οι πιθανότητες είναι ότι είτε θα βρίσκεσαι με γυρισμένη την πλάτη, είτε θα είσαι απορροφημένη από τη δική σου απόλαυση, είτε θα έχεις κλειστά τα μάτια. Στο κυβερνοσέξ όμως μπορείς να τον απολαύσεις, μπορεί και για πρώτη φορά.
11. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία
Δεν έχει καμιά σημασία αν το σπίτι είναι ακατάστατο ή αν ξέχασες ν” αλλάξεις σεντόνια εγκαίρως.
12. Τονώνει την εικόνα σου
Παρατηρώντας τον εαυτό σου καταλαβαίνεις ποιες γωνίες σε κολακεύουν, πώς φαίνεται το σώμα σου γυμνό την ώρα του σεξ αλλά και τι σε ανάβει πραγματικά. Αποτέλεσμα; Η ερωτική σου αυτοπεποίθηση κάνει προσωπικό ρεκόρ και δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι απ” αυτό.
13. Σου επιτρέπει τα λάθη
Αν κάτι πάει στραβά, αν π.χ. δεν μπορείς να ερεθιστείς ή εκείνου του πέσει, μπορείτε απλά να γελάσετε και να συνεχίσετε να μιλάτε. Δεν χρειάζεται να το πάρεις πολύ σοβαρά.
14. Είναι πιο καθαρό
Δεν περιλαμβάνει υπερβολικές εκκρίσεις, δεν λερώνει τα σεντόνια και δεν χρειάζεται να συγυρίσεις μετά.
15. Ανάβει τα αίματα
Όταν συναντηθείτε για πρώτη φορά μετά το ιντερνετικό σεξ, δεν θα κρατιέστε να βάλετε σε πράξη όσα κάνατε εξ αποστάσεως. Η καλύτερη εγγύηση για θεϊκό σεξ.
16. Σας φέρνει πιο κοντά
Μπορεί να μην σας επιτρέπει ν” αποκοιμηθείτε αγκαλιά, αλλά θα πρέπει κάπως να κλείσετε γλυκά την όλη φάση κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μιλήσετε γι” αυτή την εμπειρία και ν” ανοίξετε την καρδιά σας ο ένας στον άλλον. Έτσι μαθαίνετε τι δουλεύει για εσάς και τι όχι, πολύ πιο άμεσα απ” ότι όταν βρίσκεστε από κοντά και μπορεί να μένετε με την απορία: του/της άρεσε ή όχι;
newsrebel.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις