ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Αίσχος: Έτσι κέρδισε σε talent show ο Έλληνας celebrity που «γυαλίζει το πόμολο»

Το θέαμα τα φώτα η προβολή είναι στοιχεία πολύ θελκτικά ειδικά για νέους και φιλόδοξους ανθρώπους. Ανθρώπους με ελλειμματική παιδεία και υπέρμετρη ανωριμότητα που δεν διστάζουν με μεγάλη αμετροέπεια να...
δώσουν και να δοθούν σε όποιον τους υποσχεθεί λίγη χρυσόσκονη παραπάνω στο κεφάλι τους.

Κάποιοι μάλιστα θεωρούν ότι δεν μπορεί να τους αγγίξει κανείς. Νομίζουν πως ποτέ δεν αποκαλύπτεται ο άθλιος τρόπος με τον οποίο έχουν καταφέρει κάτι στη ζωή τους.

Το κακό είναι πως η συγκεκριμένη αγορά είναι πολύ μικρή. Και παρά τους νόμους περί προσωπικών δεδομένων -τους οποίους επικαλούνται πλέον συχνά οι «περασμένοι» με αστάρι- υπάρχουν κάτι άλλα δεδομένα που στήνονται σε πηγαδάκια και αναλύονται με τρόπο… αμιγώς δημοσιογραφικό.

Πρόσφατα έγινε μεγάλος ντόρος σε παρέα καναλιού για συγκεκριμένο άτομο. Πρόκειται για τύπο που αλωνίζει στα κανάλια και το παίζει μούρη. Μάλιστα στο παρελθόν είχε ξεχωρίσει σε εκπομπή ταλέντων.

Όμως για να γίνει αυτό-αν και αγόρι- συνευρέθηκε ερωτικά με στέλεχος καναλιού ο οποίος είχε άγρια γούστα. Έτσι μπήκε και στην τηλεόραση. Έτσι ξεκίνησε να γυαλίζει το πόμολο να βάζει στην πρίζα το σεσουάρ με σκοπό και στόχο ν’ ανέβει ψηλότερα.

Και τώρα που τα κατορθώματά του γίνονται όλο και πιο γνωστά, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του… τον βλέπουν και τους γυρίζουν τα άντερα.

Το νου σου μικρέ…
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις