ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Με αυτόν τον μαγικό τρόπο βοηθάει αυτή η 15χρονη όσους δεν έχουν να φάνε! (εικόνες)

Η Katie Stagliano πήγαινε στη Γ” τάξη του δημοτικού, όταν στα πλαίσια μιας εργασίας για το σχολείο έφερε στο σπίτι της τον σπόρο ενός λάχανου.


Αφού τον έσπειρε και φρόντισε το φυτό όπως έπρεπε, το λάχανο έφτασε να ζυγίζει σχεδόν 18 κιλά και η μικρή σκέφτηκε πως θα μπορούσαν να τραφούν από αυτό πολλοί άνθρωποι.

Έτσι το δώρισε σε ένα συσσίτιο, παρέχοντας γεύμα σε 275 άτομα, που δεν είχαν πρόσβαση στην τροφή. Η ίδια είπε ότι σκέφτηκε πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι ακριβώς όπως η οικογένειά της και μάλιστα θα μπορούσε και εκείνη να βρίσκεται στην ίδια θέση με αυτούς. Και μπορεί τότε, που ήταν μόλις 9, να μην αντιλαμβανόταν το πρόβλημα της παγκόσμιας πείνας, όμως μιας και είχε έναν κήπο όπου θα μπορούσε να καλλιεργήσει λαχανικά και φρούτα για όσους δεν είχαν φαγητό, αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα με τους ανθρώπους που πεινούσαν στην περιοχή της.

Σήμερα όμως και μέσα από αυτήν την μικρή σκέψη της Katie, έχουν δημιουργηθεί 27 λαχανόκηποι σε 72 πολιτείες της Αμερικής, οι οποίοι επιβλέπονται από νεαρά άτομα και παρέχουν λαχανικά και φρούτα στα συσσίτια της κάθε περιοχής.

Μόλις στην ηλικία των 15 ετών, η Katie έχει μαζέψει 200.000 δολάρια για τον σκοπό της, ενώ έχει βρει πολλούς συμπαραστάτες και υποστηρικτές σε όλη τη χώρα, οι οποίοι είτε της προσφέρουν τα χωράφια τους για να τα καλλιεργήσει, είτε ακόμα και τις μικρές αυλές των σπιτιών τους, για να βάλουν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι, στη σημαντική προσπάθεια της εκπληκτικής έφηβης. 


Η νεαρή κοπέλα αναφέρει ότι κάποιοι της λένε για το πόσο μεγάλο είναι το θέμα της πείνας και εκείνη απαντά πως δεν μπορεί να κάνει κάτι για ένα τόσο τεράστιο ζήτημα, όμως δεν σταματά να πιστεύει πως η μικρή βοήθεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά, καθώς όλοι μας μπορούμε να καλυτερέψουμε τον κόσμο γύρω μας, κάνοντας μικρές και απλές κινήσεις.ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις