ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου - Τα ονόματα και φωτογραφίες

Της Βάσως Σάφη από τον Πρωινό Λόγο:

ΟΙ "ΚΑΡΑΜΠΟΛΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ ...ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ



Με την επίσημη ανακοίνωση των κομμάτων χθες, συμπληρώθηκε το πάζλ των υποψηφίων βουλευτών του Νομού Κοζάνης για τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Τα ονόματα που ανακοινώθηκαν επίσημα μέχρι χθες, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενώ δεν έλειψαν οι ...καραμπόλες της τελευταίας στιγμής, από υποψηφίους που βγήκαν εκτός λίστας μετά από "παρεμβάσεις" τοπικές ή κεντρικές αποφάσεις των κομμάτων. Σε κάθε περίπτωση ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελική υποψηφιότητα της πρώην ανεξάρτητης (και πρώην ΑΝΕΛ) Ραχήλ Μακρή με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα μετά από προσωπική επιλογή του ιδίου. Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελική ανακοίνωση των υποψηφίων από τη Ν.Δ. αφού η μέχρι πρότινος "σίγουρη" υποψηφιότητα της πρώην δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου ...αντικαταστάθηκε με αυτή της πολιτικού μηχανικού επίσης εκ Πτολεμαΐδας Στεργιανής Γάκη, στενής συνεργάτιδας του επίσης υποψηφίου, υφυπουργού Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Μέχρι και χθες το απόγευμα, τα κόμματα που είχαν ανακοινώσει, επίσημα τους υποψήφιους βουλευτές τους, ήταν η Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ, οι "Πράσινη - Δημοκρατική Αριστερά", το ΠΟΤΑΜΙ και η Χρυσή Αυγή. Διαβάστε όλα τα μέχρι στιγμής ονόματα των υποψηφίων:

ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ Ο Γ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ - ΟΙ ΕΠΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Ν.Δ.: Εκτός ψηφοδελτίου η Π. Βρυζίδου - Εντός η Στεργιανή Γάκη!

- Όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ στη Δ. Μακεδονία

Ανακοινώθηκαν οι λίστες με τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, εκ των οποίων και οι επτά υποψήφιοι για το Νομό Κοζάνης. Την ...έκπληξη έκανε η πολιτική μηχανικός Στεργιανή Γάκη που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Πτολεμαΐδα, παίρνοντας τη θέση από το μέχρι πρότινος "φαβορί", την πρώην δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου. Η κ. Γάκη είναι συνεργάτιδα του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Παπαδόπουλου, στο γραφείο του στην Πτολεμαΐδα. Εκτός της κ. Γάκη και του Μιχάλη Παπαδόπουλου, μια θέση στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. βρήκε και ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κασαπίδης, ο οποίος είχε διαγραφεί στο παρελθόν από το κόμμα στο οποίο τελικά επέστρεψε, ψηφίζοντας για πρόεδρο της Δημοκρατίας την κομματική υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα. Το ψηφοδέλτια της Ν.Δ. συμπληρώνει, όπως αναμενόταν ο πρώην περιφερειάρχης Γιώργος Δακής. Επίσης, συμμετέχουν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού Φώτης Ζυγούρης, ο Στάθης Κωνσταντινίδης που υπήρξε και στο παρελθόν υποψήφιος με το κόμμα, καθώς και ο πολιτευτής και στο παρελθόν υποψήφιος Γιώργος Τοπαλίδης.

Οι υποψήφιοι της Ν.Δ. στην ΠΕ Κοζάνης αλλά και όλη τη Δ. Μακεδονία είναι οι εξής:
ΚΟΖΑΝΗΣ


ΓΑΚΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ



ΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ



ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΦΩΤΙΟΣ


ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ EΥΣΤΑΘΙΟΣ


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ


ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΛΙΑΝΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΜΑΓΑΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ


ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ ΖΗΣΗΣ

ΓΡΕΒΕΝΩΝ


ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ

ΛΙΟΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΔΡΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΒΟΣΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΖΑΧΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Κοζάνη: Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η Ραχήλ Μακρή - Οι επτά υποψήφιοι!

Με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να ενταχθεί, τελικά, η Ραχήλ Μακρή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ Κοζάνης, ολοκληρώθηκε το παζλ των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Την επτάδα των υποψηφίων για την Κοζάνη αποτελούν η βουλευτής Ευγενία Ουζουνίδου, ο συντονιστής του κόμματος Γιώργος Χιωτίδης, ο Μίμης Δημητριάδης, ο επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλάζουμε εποχή" στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας Θέμης Μουμουλίδης, ο άλλοτε επικεφαλής του ΑΝΤΑΜΑ στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού Λιάκος Πολυδεύκης και ο δημοσιογράφος Κώστας Ζαγάρας.

Το τελικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης για τις Βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιανουαρίου 2015 έχει ως εξής:

ΚΟΖΑΝΗ

ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ


ΧΙΩΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΙΜΗΣ


ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ


ΜΑΚΡΗ ΡΑΧΗΛ


ΛΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ


ΖΑΓΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΟΙ ΕΠΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Κοζάνη: Το ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Ανακοινώθηκε χθες το μεσημέρι από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων το ψηφοδέλτιο, με τους επτά υποψηφίους της εκλογικής περιφέρειας Κοζάνης, για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Η στελέχωση του ψηφοδελτίου ανακοινώθηκε τελικά χωρίς εκπλήξεις, ως προς τα πρόσωπα που το απαρτίζουν, ενώ δεν έλειψαν και οι αιχμές από τον άλλοτε υποψήφιο Παναγιώτη Τσολάκη για την απόφαση των ΑΝΕΛ να μην είναι υποψήφιος βουλευτής.

Υποψήφιοι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Νομό Κοζάνης είναι οι εξής:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...ΣΤΟ http://www.kozanilife.gr/index.php/kozani/politikikozani/item/20149-ipopsifioi-vouleutes-kozanis-ekloges-2015.html
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις