ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Έκανε ανάληψη 800 ευρώ από ΑΤΜ! Δείτε τι ακολούθησε…

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη χθες το πρωί, στο κέντρο του Πύργου, ένας 80χρονος άνδρας από την περιοχή, που...
έπεσε θύμα κλοπής, από άγνωστο δράστη, μπροστά στα ίδια του τα μάτια, όταν ο δράστης του άρπαξε από την τσέπη του πουκαμίσου του το ποσό των 800 ευρώ, που μόλις είχε πάρει από το ΑΤΜ της τράπεζας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 80χρονος, Γιώργος Κούτρας, στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ένας άγνωστος άνδρας, περίπου 55 ετών, τον πλησίασε λίγα μέτρα αφότου έφυγε από την Εθνική Τράπεζα, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Πύργου, προσποιούμενος πως είναι κάποιος παλιός γνωστός. Μάλιστα, παρουσιάσθηκε ως έμπορος διαμαντιών που δραστηριοποιείται στην Αυστραλία.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, που παλιότερα είχε διατελέσει πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γρανιτσεΐκων, δεν πρόλαβε να αντιληφθεί τι συνέβη, αφού ο άγνωστος, του μίλησε φιλικά κάνοντάς τον να νομίζει πως οι δυό τους γνωρίζονται. Έτσι, ο επίδοξος κλέφτης, τον αγκάλιασε και τον φίλησε – φωνάζοντάς τον με το μικρό του – σαν να γνωρίζονται από παλιά και, όπως αποκάλυψε ο 80χρονος, του μίλησε για κάτι που του ήταν γνώριμο, αλλά είχε συμβεί πριν από περίπου 30 ολόκληρα χρόνια.

Στη γωνία των οδών 28ης Οκτωβρίου και Μιαούλη, ο 80χρονος, συνάντησε τον άγνωστο ο οποίος με την μέθοδο της απασχόλησης κατάφερε να του αποσπάσει όλο το ποσό των 800 ευρώ, που μόλις είχε «σηκώσει» από τον λογαριασμό του, από την τσέπη του πουκαμίσου του.

«Δεν κατάλαβα πως έγινε το περιστατικό. Μου μίλησε, με αγκάλιασε και μου έλεγε την ιστορία πριν 30 χρόνια. 
Μου παρουσιάσθηκε ως έμπορος διαμαντιών που δραστηριοποιείται στην Αυστραλία και είχε έλθει τώρα εδώ για επαγγελματικές του δουλειές. 
Δεν περίμενα πως θα μου έπαιρνε τα χρήματα μέσα από την τσέπη», επεσήμανε ο κ. Κούτρας.

patrisnews.com
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις