ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Αναστασιάδης – Κωστένογλου για την Εθνική

Τα… σενάρια για την επόμενη μέρα στον πάγκο της Εθνικής συνεχίζονται. Σύμφωνα με δημοσίευμα, από την ΕΠΟ εξακολουθούν να θέλουν για τον πάγκο της Γαλανόλευκης τον...
Άγγελο Αναστασιάδη, βάζοντας στο πλάι του τον Νίκο Κωστένογλου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της “Goal”, πρώτος στόχος της ελληνικής ομοσπονδίας παραμένει ο Άγγελος Αναστασιάδης, αφού οι ελπίδες της Ομοσπονδίας αναπτερώθηκαν μετά και τις εξελίξεις στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην Superleague.

Αν τελικα προχωρήσει το σενάριο με τον νυν τεχνικό του ΠΑΟΚ τότε θα αναζητηθεί ένας προπονητής που θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Άγγελου. Ενα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα είναι αυτό του Νίκου Κωστένογλου, τον οποίο θεωρούν τον καταλληλότερο για να πλαισιώσει τον Αναστασιάδη

Το ρεπορτάζ καταλήγει σημειώνοντας ότι ο παλαίμαχος στόπερ των Ξάνθης και ΑΕΚ έχει ενημερωθεί ήδη για το ενδεχόμενο και περιμένει… στο ακουστικό του!

Πάντως, οι όποιες εξελίξεις θα σημειωθούν μετά την Παρασκευή (23/1), όταν και θα διεξαχθούν οι εκλογές για την προεδρία της ΕΠΟ (στις οποίες μοναδικός υποψήφιος θα είναι ο Γιώργος Γκιρτζίκης).

24wro


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις