ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Χρήστος Μπγιάλας-Υποψήφιος Βουλευτής Σύριζα Γρεβενών

Φίλες και φίλοι,

Σε μια από τις κρισιμότερες στιγμές της σύγχρονης Ελληνικής και Ευρωπαϊκής ιστορίας, αναλαμβάνουμε ως πολίτες την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το μέλλον μας.
Η δημοκρατική παράταξη και οι ελεύθεροι πολίτες έδωσαν ιστορικούς αγώνες. Σε αυτή την πρόκληση δηλώνουμε παρόντες. Τα τελευταία χρόνια ο τόπος μας πληρώνει άδικα τις πολιτικές αστοχίες του Αθηνοκεντρικού συγκεντρωτικού κράτους. Τα Γρεβενά από άκρη σε άκρη της Περιφερειακής Ενότητας μας και παρά το γεγονός πως η φύση και οι άνθρωποι χαρίζουν απλόχερα την ομορφιά και την εργατικότητα τους, σημειώνουν μερικά από τα υψηλότερα αρνητικά ρεκόρ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ως Οικονομολόγος γνωρίζω καλά τη σκληρή αλήθεια των αριθμών που αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όσους επικαλούνται ψευδώς την ανάπτυξη παραμορφώνοντας την αλήθεια για να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Κατανοώντας τη κρισιμότητα της στιγμής και έχοντας ως συμμάχους τους δημοκρατικούς πολίτες, τους συνεργάτες, τους φίλους και ιδιαίτερα την οικογένεια μου συστρατεύομαι στην διευρυμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ, ευχαριστώντας εγκάρδια τα μέλη του για την τιμητική πρόταση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Ζητώ την υποστήριξη σας κοιτώντας στα μάτια. Δεν υπόσχομαι ανεδαφικές λύσεις παρά μόνο πως θα εργαστώ σκληρά για να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο.

Η ελπίδα έρχεται, προχωράμε ΜΑΖΙ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις