ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Καστοριά - Άρης - «Δεν άλλαξε ώρα το ματς»

Οι ιθύνοντες των «κίτρινων» ενημέρωσαν πως δεν έγινε δεκτό το αίτημά τους για αλλαγή ώρας της αναμέτρησης της 16ης αγωνιστικής


Με δεδομένο πως την Κυριακή (1/2) αγωνίζεται τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη όσο και το μπασκετικό, οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος ζήτησαν αλλαγή ώρας του αγώνα για να διευκολυνθούν οι οπαδοί και να δώσουν το «παρών» στα δυο γήπεδα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, όπως ενημέρωσαν και επίσημα οι διοικούντες την ομάδα.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι το αίτημα που κατατέθηκε για μετάθεση της αναμέτρησης με την Καστοριά -καθώς συμπίπτει χρονικά με το παιχνίδι ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ. στο Αλεξάνδρειο για το πρωτάθλημα της Α1 στο μπάσκετ- προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας μας στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας και να στηρίξουν την προσπάθεια για την κατάκτηση των τριών βαθμών, τελικά δεν έγινε αποδεκτό και ως εκ τούτου ο αγώνας θα γίνει κανονικά την Κυριακή (01/02, 15:00).

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει –επίσης- ότι παρέλαβε και διαθέτει εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι. Τα εισιτήρια, που τιμώνται 5 ευρώ, θα διατίθενται αύριο, Παρασκευή (30/01) από τις 10:00 έως τις 18:00 από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης. Να σημειωθεί ότι διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται και την ημέρα του αγώνα (01/02) από ειδικό εκδοτήριο που θα υπάρχει έξω από το Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις