ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΘΡΗΝΟΣ στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε η πρωταγωνίστρια του...

Μια ακόμη θρυλική ηθοποιός πέρασε στο πάνθεον της Ιστορίας.
Η πρωταγωνίστρια του Dolce Vita πέθανε σε ηλικία 83 ετών.


Η Ανίτα Έκμπεργκ, η πρωταγωνίστρια της θρυλικής ταινίας του Φεντερίκο Φελίνι «La Dolce Vita», έφυγε από τη ζωή σήμερα Κυριακή. Ήταν 83 ετών.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, η Ανίτα Έκμπεργκ πέθανε σε κλινική στο Ρόκα ντι Πάπα, στην επαρχία της Ρώμης, όπου νοσηλευόταν.
Η σκηνή με τη βουτιά της στο συντριβάνι της Φοντάνα ντι Τρέβι στη Ρώμη έχει γράψει τη δική της ιστορία και έχει γίνει μια από τις πιο θρυλικές σκηνές στην ιστορία του ευρωπαϊκού κινηματογράφου.

Με καταγωγή από τη Σουηδία, η κατάξανθη Ανίτα Έκμπεργκ ήταν όνειρο πολλών ανδρών τη δεκατία του 1960. Εκείνη, αν και πέρασε μόνη τα τελευταία χρόνια της ζωής της, είχε δηλώσει πριν καιρό πως «δεν μετανιώνω για τίποτα. Ερωτεύτηκα, έκλαψα, ένιωσα τρελή ευτυχία. Στην ζωή μου, έχασα και κέρδισα».

Οι άνδρες τη λάτρεψαν. Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να την κάνουν δική τους οι Τζάννι Ανιέλι και Φρανκ Σινάτρα. Όμως εκείνη δεν παντρεύτηκε ποτέ. Ούτε έκανε παιδιά. Ούτε κι αυτό το μετάνιωσε ποτέ…

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις