ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Η γυναίκα με τα 3 στήθh σπάει τη σιωπή της και μιλάει για τους σκλάβους της! VIDEO

Τη σιωπή της αποφάσισε να… σπάσει η νεαρή με τα… τρία στήθh η περίπτωση της οποίας είχε «κατακλύσει» το διαδίκτυο πριν από μερικούς μήνες.
Ο λόγος για την...
21 ετών JasmineTridevil η οποία υποστηρίζει ότι υπεβλήθη σε επέμβαση προσθετικής ενός ακόμη σtήθους προκειμένου να έχει… τρία.

Για να το πετύχει αυτό χρειάστηκε να επικοινωνήσει με 50-60 γιατρούς προκειμένου να πείσει ότι δεν είναι… φαρσέρ και να δεχτεί κάποιος να αναλάβει το πραγματικά… περίεργο εγχείρημα.
Τελικά, γιατρός που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, πραγματοποίησε την επέμβαση και η κοπέλα έσπευσε να δημοσιεύσει φωτογραφίες στα SocialMedia.

Αμέσως έγιναν viral αλλά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο για φωτομοντάζ . Έτσι, η 21 ετών γυναίκα έκρινε σκόπιμο να δώσει μία συνέντευξη για να πει την… αλήθεια.

Όπως αποκάλυψε στη DailyMail, η επέμβαση κόστισε περίπου 20.000 δολάρια.

Τι απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι το τρίτο μέλος ήταν ψεύτικο; «Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα αποκτήσω τρίτο. Η ιδέα μου ήρθε ξαφνικά πριν από δύο χρόνια. Οι άνθρωποι πάντα έχουν κάτι (αρνητικό) να πουν. Ενίοτε κάνουν κριτική αλλά υπάρχουν και κάποιοι που ζητούν να βγάλουμε μαζί φωτογραφία. Πάντως, δεν ήταν φωτομοντάζ».






ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις