ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Φρίκη για 6χρονη στον Αμαζόνιο: Την κατασπάραξαν ζωντανή τα πιράνχας (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα κορίτσι ηλικίας 6 ετών πέθανε, αφότου πιράνχας έφαγαν όλη τη σάρκα από τα πόδια της. Μαζί με την οικογένειά της έκαναν κανό στον Αμαζόνιο, αλλά έπεσαν σε...
σφοδρή καταιγίδα.

Το κοριτσάκι, που ονομάζεται Adrila Muniz, βρισκόταν μαζί με άλλα τέσσερα παιδιά και τη γιαγιά τους σε βάρκα κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών, στις 27 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, στη βάρκα βρίσκονταν και ο παππούς και η μητέρα του κοριτσιού. Κάποια στιγμή ο καιρός άλλαξε απότομα, με αποτέλεσμα η βάρκα να αναποδογυρίσει και τα παιδιά να πέσουν στο νερό του Monte Alegre.

Τα υπόλοιπα παιδιά διασώθηκαν, αλλά η εξάχρονη ήταν πιο μακριά και η γυναίκα δεν μπορούσε να τη φτάσει εγκαίρως. Όταν αυτό έγινε, ήταν αργά, καθώς πιράνχας είχαν περικυκλώσει το κορίτσι, που γρήγορα βρέθηκε να επιπλέει σε μια λίμνη αίματος.

Τελικά το κορίτσι, αν και ανασύρθηκε στο κανό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό της.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν μερικές ημέρες αργότερα στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ προκαλούν φρίκη, καθώς τα πόδια της άτυχης εξάχρονης δεν είχαν καθόλου σάρκα, παρά μόνο κόκαλα.


ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις