ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

«Με έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά και… θαυμαστής!» Ποιος κούκλος Έλληνας τραγουδιστής το δήλωσε;

Με το ταμπεραμέντο του Βορειοελλαδίτη και κορμί... με κοιλιακούς φέτες, δεν ήταν δύσκολο τα κορίτσια να τον λετρέψουν από την πρώτη στιγμή που τον γνωρίσαμε!

Από εισπράκτορας σε ΚΤΕΛ στη Χαλκιδική πήρε το λεωφορείο και κατέβηκε στην Αθήνα για να ασχοληθεί με το τραγούδι και τα κατάφερε μια χαρά! Σήμερα μετά από μια σειρά επιτυχιών ο Σάκης Αρσενίου μιλάει στο YOU και τον Γιώργο Μπέζα. 

Τι αποκάλυψε;

Όταν ο Σάκης μένει μόνος του πώς είναι;
Διαφορετικός... Ο καθένας περνά τις μοναξιές του, τις στραβές του, τα καλά και τα άσχημά του. Εγώ όπως είμαι στην προσωπική μου ζωή είμαι και πάνω στην πίστα. Και το λέω αυτό γιατί όταν κάποιοι βλέπουν έναν άνθρωπο στην πίστα χωρίς να τον ξέρουν, ο καθένας λέει μετά την γνώμη του.

Σεξουαλική παρενόχληση δέχτηκες από θαυμάστρια;
Σαφώς... και από θαυμαστή!

Πώς αντέδρασες;

Δεν δίνω και πολλά περιθώρια, δεν είναι ωραίο. Δεν έχω βγάλει σχέση μου προς τα έξω. Η δουλειά είναι δουλειά, η προσωπική ζωή είναι άλλο, τα εν οίκω μη εν δήμω...

Ποιο είναι το πιο ακραίο που έχει κάνει θαυμάστρια για σένα;
Διάφορα, αλλά πρέπει να έχεις το μυαλό και τον τρόπο να διαχειριστείς την κάθε κατάσταση. Δεν κατακρίνω τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, ούτε και με ενδιαφέρει, αλλά πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τα θέλω και τα όρια του άλλου.

Είσαι σε σχέση;
Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στη δική μας την δουλειά να κάνουμε σχέση. Υπάρχει ζήλια, νεύρα, περιορισμένος χρόνος. Αλλά νομίζω θα έρθει και η δική μου σειρά... Άνθρωποι είμαστε και εμείς, έχουμε συναισθήματα.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις