ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Την λίστα με τα ψώνια κατέθεσε κατά λάθος στη κάλπη ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Πολύ το άγχος στους πολιτικούς παράγοντες της χώρας, εξαιτίας του οποίου πολλοί από αυτούς υπέπεσαν σε βεβιασμένα λάθη κατά την εκλογική διαδικασία. 

Ο Κάρολος Παπούλιας μπέρδεψε τη...
κάλπη με την τουαλέτα, καταθέτοντας τον φάκελο του στη λεκάνη. 
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατάλαβε ότι είχε κάνει λάθος στη ψηφοφορία, όταν επισκέφτηκε το μίνι μάρκετ της γειτονιάς του και αντί για τη λίστα με τα ψώνια βρήκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που ψήφισε το πρωί στο 8ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης, μπήκε στο παραβάν, αλλά έψαξε στη λάθος τσέπη και αντί για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ που είχε έτοιμο, κατάθεσε κατά λάθος στη κάλπη τη λίστα με τα ψώνια. 

Τα παιδιά του σχολείου στο οποίο ψήφιζε ο Αντώνης Σαμαράς, περικύκλωσαν τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και δεν τον άφησαν να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα μέχρι να τους επιστρέψει τη μπάλα. 

Ο Αλέξης Τσίπρας ασπάστηκε την εικόνα της Παναγίας που υπήρχε στην αίθουσα, δηλώνοντας πως αν και Άθεος, κανείς δε περισσεύει στη χώρα αυτή τη στιγμή συμπεριλαμβανομένου και του Θεού. 

Το αδιαχώρητο από γυναίκες επικράτησε στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφιζε ο Πέτρος Τατσόπουλος, με γυναίκες ηλικίας από 16 έως 76 ετών να είναι αποφασισμένες να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να μην ανήκουν άλλο πια στο άλλο μισό της Αθήνας. 

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αρνήθηκε να βάλει σταυρό προτίμησης και ζωγράφισε σφυροδεπρανάκια δίπλα σε κάθε όνομα βουλευτή που ήθελε να ψηφίσει. 

Ο Απόστολος Κακλαμάνης μη μπορώντας να αποφασίσει, ψήφισε και ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ, αλλά πληροφορήθηκε προς απογοήτευση του αργότερα πως η διπλή ψήφος είναι άκυρη. 

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρέμεινε έξω από το σχολείο για τουλάχιστον 15 λεπτά μέχρι να καταλήξει στο αν θα έπρεπε να μπει στο 256 που είναι από ΚΑ μέχρι ΜΕ ή στο 257 από ΜΗ μέχρι ΝΤ. Τελικά με τη βοήθεια ενός αλλοδαπού κατευθύνθηκε στο σωστό τμήμα.

 Ο Βασίλης Λεβέντης τέλος, χαρακτήρισε αρκουδέηδες τους ανθρώπους της εφορευτικής επιτροπής, επειδή το ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων δεν ήταν πρώτο πάνω στο τραπέζι.
 giros.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις