ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού! Από το απόγευμα ξεκινά η... επέλαση του χιονιά!

Απόγευμα Δευτέρας φτάνει η κακοκαιρία στην Αττική

- ΧΙΌΝΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΉΣ ΚΑΙ ΒΌΡΕΙΑΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΤΙΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΏΡΕΣ
- ΒΡΟΧΈΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΊΔΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΆ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΆ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΎ ΑΙΓΑΊΟΥ
- ΒΟΡΙΆΔΕΣ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ 10 ΜΠΟΦΌΡ ΘΑ ΣΑΡΏΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΊΟ
- ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΚΈΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΕΣ
- ΠΌΤΕ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΉΣΕΙ ΤΟ ΚΎΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΊΑΣ

- ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΤΟ ΝΈΟ ΈΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΊΟ ΕΠΙΔΕΊΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΎ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΜΥ
Η πτώση της θερμοκρασίας είναι ήδη αισθητή αλλά η... επέλαση του χιονιά για την οποία προειδοποιούσαν τις τελευταίες μέρες οι μετεωρολόγοι μόλις ξεκίνησε.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού το μεσημέρι της Κυριακής προειδοποιεί πως από το απόγευμα και από τα δυτικά και βόρεια έρχονται πολικές θερμοκρασίας, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και τα νησιά του Αιγαίου και βοριάδες που θα φτάσουν ακόμη και τα 10 μποφόρ.

Ήδη άλλωστε στη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία ο καιρός έχει αρχίσει να δείχνει το... κακό του πρόσωπο!

Η κακοκαιρία έρχεται για να μείνει τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη! Στην Αττική, ο καιρός θα χαλάσει από το απόγευμα της Δευτέρας και δεν αποκλείεται να χιονίσει ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.

Η πτώση της θερμοκρασίας έρχεται από τη Δευτέρα!

Αναλυτικά το νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής και από τα δυτικά και βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά:

Α. Τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις σε όλες τις ορεινές, ημιορεινές αλλά και σε πεδινές περιοχές κυρίως της ανατολικής και βόρειας χώρας. (Από το απόγευμα της Δευτέρας (09-02-2015) στις περιοχές περιλαμβάνεται και η Αττική κυρίως τα βόρεια και ανατολικά του νομού).

Β. Τους βόρειους ανέμους που τη Δευτέρα (09-02-2015) η ένταση τους θα φτάνει στα δυτικά πρόσκαιρα τα 8 με 9 μποφόρ, στα ανατολικά τα 8 με 10 μποφόρ έως την Τρίτη (10-02-2015) ενώ στο Αιγαίο θα διατηρηθούν στα 9 και τοπικά στα 10 μποφόρ έως και την Τετάρτη (11-02-2015).

Γ. Τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή (08-02-2015) σε όλα τα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τη Δευτέρα (09-02-2015) σε όλες τις ανατολικές και νότιες κυρίως θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας που σταδιακά την Τρίτη (10-02-2015) θα περιοριστούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και θα εξασθενήσουν.

Δ. Η κακοκαιρία θα παρουσιάσει ύφεση στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας την Τρίτη (10-02-2015) ενώ στις υπόλοιπες την Τετάρτη (11-02-2015), όμως η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε όλη τη χώρα από τη Δευτέρα (09-02-2015) και στα ηπειρωτικά από την Τρίτη (10-02-2015) θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους ισχυρός.

Τα νεότερα για τον επικείμενο χιονιά !

Χιόνια και μέσα στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα ! Η πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΑΩΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ
.
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΑ ΤΜΗΜΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΗΜΡΙΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 250-300 ΜΕΤΡΑ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 400-500 ΜΕΤΡΑ.

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΛΠ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΙ ΤΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΣΑΚΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις