ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Εκδικήθηκε την άπιστη γυναίκα του με τον καλύτερο τρόπο!


Ο σύζυγος όταν ανακάλυψε ότι η γυναίκα του τον απατούσε, έκανε κάτι απίστευτο.
«Την παρατηρούσα εδώ και καιρό. Είχε αλλάξει. Μυστικά τηλεφωνήματα με χαμόγελα και...
γελάκια. Όταν τη ρωτούσα ποιος ήταν, εκείνη επέμενε ότι ήταν η μητέρα της ή η φίλη της. Το βράδυ αργούσε να γυρίσει στο σπίτι, γιατί όπως έλεγε έκανε υπερωρίες στο γραφείο.

Όταν όμως έτυχε να συνταντήσω κάποιον συνάδελφό της έξω και του παραπονέθηκα για τα ξενύχτια στο γραφείο, εκείνος δεν είχε ιδέα, αφού εκείνη έφευγε κανονικά στην ώρα της.

Η απάντησή της ήταν ότι ο συνάδελφος αστειευόταν και τον «τρόλαρε» αφού το κάνουν συχνά μεταξύ τους αυτό. Το χειρότερο όμως, που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει, ήταν όταν έφυγε στις 11μισι το βράδυ για να «πάρει γάλα» και γύρισε στις 2 το χάραμα.

Αν ποτέ βρεθείτε σε μια παρόμοια κατάσταση, απλά προσλάβετε κάποιον να την παρακολουθήσει. 
Ο ειδικός θα μαζέψει αρκετά αποδεικτικά στοιχεία ώστε να ευνοηθείτε στο δικαστήριο.

Για να μην πολυλογώ, φτάνουμε στα γενέθλιά της, μετά από αρκετούς μήνες. Ξέρω τι θα με ρωτήσετε. 
Γιατί το άφησες τόσους μήνες; Γιατί έκανες τον ανήξερο; Θα σας απαντήσω αμέσως. Περίμενα αρκετούς μήνες γιατί ήθελα να μαζέψω όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία υπέρ μου για τη δίκη. Ήθελα επίσης να βρω νέο σπίτι και να τακτοποιηθώ. Και φυσικά, ήθελα να πάρω την εκδίκησή μου στα γενέθλιά της.

Τη ρώτησα λοιπόν, τι θα ήθελε να κάνουμε για τα γενέθλιά της. Δεν ήθελε όμως να κάνουμε κάτι. Επέμεινε ότι είχε πολλή δουλειά και ότι δεν ήθελε να αναγνωρίσει ότι μεγαλώνει. Φυσικά δε δίστασε να με παρακινήσει να βγω με τους φίλους μου έξω. Εξάλλου δε χρειάζεται, όπως είπε, να μείνω μέσα στο σπίτι και να μην κάνω τίποτα, αφού εκείνη θα δουλεύει.

Έφτασα στα όριά μου, όταν βρήκα κρυμμένα στη ντουλάπα μου ένα μπουκάλι σαμπάνια μαζί με 2 ποτήρια. Έκανα ό,τι θα έκανε ένας άλλος άνδρας στη θέση μου. Προσποιήθηκα ότι τελικά όντως θα έβγαινα με τους φίλους μου.

Ενώ ήμουν έξω λοιπόν, έκανα το εξής: Πήρα τηλέφωνο τους γονείς της, τους κολλητούς της και τα αδέρφια της και τους είπα ότι θέλω να της κάνουμε ένα surprise party! Φυσικά όλοι ήταν κατανεθουσιασμένοι. Μαζευτήκαμε λοιπόν όλοι, η μάνα της κρατούσε μάλιστα και μια τούρτα.

Μπήκαμε κρυφά στο δωμάτιο και φωνάξαμε δυνατά «Surprise!». Το θέαμα που αντικρύσαμε ήταν το εξής: Εκείνη ολόγuμνη. Εκείνος – ο εραστής της – επίσης ολόγuμνος και με γουρλωμένα μάτια να μας κοιτά παγωμένος. Η μάνα της φυσικά άρχισε να ουρλιάζει και πέταξε την τούρτα πάνω τους. Ο πατέρας άρχισε να φωνάζει. Εγώ; Έπαιξα το ρόλο του συντετριμμένου συζύγου που απλά είχε μείνει άφωνος.

Εκείνη άρχισε να κλαίει και να σπαράζει…
Αυτό ήταν το καλύτερο δώρο που χάρισα ποτέ. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Αυτό όμως ήταν πραγματικά παγωμένο.».

πηγή
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις