ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Στα πρόθυρα ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΑΝΟΡΕΞΙΑΣ πασίγνωστη σταρ! Σε ποια ανήκουν αυτά ασθενικά πόδια;;;(PHOTOS)

Αφησε τη ζωή της γνωστής και high profile δικηγόρου για να γίνει διάσημη και πολυφωτογραφημένη, η...
Αμάλ Αλαμουντίν με αποτέλεσμα να μπει στην A-list των σταρ, μετά τον γάμο της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Οι ερωτήσεις που γίνονται πλέον για αυτήν είναι πολλές και σχετίζονται με την αντίδρασή της στη φήμη που απέκτησε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η οποία αντίδραση της -όπως λέγεται- συμπεριελάμβανε και μία ακραία δίαιτα αστραπή για να χάσει βάρος, ώστε να έχει την ιδανική φιγούρα για τις φωτογραφίες! Οι φήμες, βέβαια, συμπεριλαμβάνουν και την νευρική ανορεξία που τη «χτύπησε» μετά τον γάμο με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αμερικάνικου OK! Magazine, η Αμάλ είχε μεγάλη ανασφάλεια με το βάρος της για αυτό και έκανε μία εξοντωτική δίαιτα, ώστε οι παπαράτσι και όλοι όσοι θα μπορούσαν να την απαθανατίσουν να μην έχουν ούτε μία λάθος φωτογραφία.


Οι συγκρίσεις με το ασθενικό σώμα της Αντζελίνα Τζολί έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται στα ξένα Μέσα.

Όλοι λένε και γράφουν ότι αυτές οι δυο γυναίκες ζουν μία ζωή που απαιτεί να τροφοδοτούν τη φήμη τους, με αποτέλεσμα να μη δίνουν σημασία στην υγεία τους. Το Χόλιγουντ έχει απαιτήσεις και οι δυο τους μοιάζουν να αρρωσταίνουν από αυτές.

Η εικόνα της στη Νέα Υόρκη, με τα αδύναμα πόδια, το πρόσωπο με τους κύκλους και τα ρούχα που φαίνονται σαν δανεικά και το ανύπαρκτο σώμα από μέσα, κάνουν τον γύρο του κόσμου. Όλοι πια αναρωτιούνται αν η νευρική ανορεξία φταίει για όλα.

thetoc.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις