ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Έκανε κάτι πολύ όμορφο τυλίγοντας ένα χαρτί γύρω από ένα αυγό - video

To γαρνίρισμα μπορεί να μετατρέψει ένα βαρετό φαγητό σε κάτι το εξαιρετικό. Είναι πάντα υπέροχο να βλέπουμε κάτι τόσο συνηθισμένο όπως για παράδειγμα ένα...
καρότο να μετατρέπεται σε ένα υπέροχο λουλούδι, ή ένα πεπόνι να γίνει ένα πρόσωπο. Ωστόσο, στα αυγά δίνονται σπάνια αυτή η επιπλέον προσοχή στη λεπτομέρεια.

Μέχρι τώρα όμως.
Τα βραστά αυγά είναι πέρα από ένα συνηθισμένο έδεσμα μπορεί να μετατραπούν σε μια διασκεδαστική διαδικασία. Για παράδειγμα ένα σκληρό βραστό αυγό σε σχήμα καρδιάς! Δεν χρειάζεται καμία ειδική καλούπια ή περίεργη τεχνική για το έργο αυτό. Αυτό που χρειάζεστε είναι τα εξής υλικά: αυγά, χαρτόνι, ένα chopstick, και μερικά λαστιχάκια.

Αυτό που κάνει αυτά τα αυγά ιδιαίτερα αξιολάτρευτα είναι το σχήμα καρδιάς ακόμα στο εσωτερικό του κρόκου. Αξίζει το χρόνο και την ελάχιστη προσπάθεια που απαιτείται, τι σας εμποδίζει να το κάνετε και εσείς λοιπόν;

Αυτά τα όμορφα αυγά είναι ένα τέλειο σνακ για κάθε περίσταση. Μπορείτε επίσης να βάλετε στα αυγά κάποιο καρύκευμα επάνω για περισσότερη νοστιμιά.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το αυγό αυτό ως ένα εύκολο και όμορφο τρόπο για να δείξετε σε κάποιους πόσο πολύ τους αγαπάτε!

Lastnews.gr η Ε.Β.
Κάντε click ΕΔΩ για περισσότερα άρθρα μου

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις