ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

“Μακριά από τον άντρα μου παλιοθήλυκο”! Άγριος τσαμπουκάς της Τατιάνας στη Χαλκίδα

Ποιος είδε την Τατιάνα και δεν τη φοβήθηκε!!!
Πήγε να ηρεμήσει, αλλά μια μελαχρινή δεν την άφησε…

Η ίδια δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι ζηλιάρα, αν και ο άντρας της ζωής της όπως έχει παραδεχτεί “είναι πάρα πολύ τυπικός και δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα”.

Ακόμη και σήμερα που έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με δύο παιδιά, εκείνη είναι ικανή να δημιουργήσει… σαματά όταν καταλάβει ότι κάποιες πλησιάσουν τον γοητευτικό και διάσημο σύζυγό της με… περίεργες διαθέσεις. Ένα τέτοιο σκηνικό δημιουργήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Χαλκίδα και ποιος είδε την Τατιάνα και δεν τη φοβήθηκε.

Η παρουσιάστρια μαζί με το σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, έφυγαν για την αγαπημένη τους Εύβοια όπου έχουν και το εξοχικό τους, εκμεταλλευόμενοι την Πρωτομαγιά. Είχαν και οι δύο μεγάλη ανάγκη για ξεκούραση εξαιτίας των αυξημένων επαγγελματκών τους υποχρεώσεων και ήθελαν να αφιερώσουν λίγες ημέρες στην οικογένειά τους αλλά και στους εαυτούς τους.

Ο Νίκος και η Τατιάνα πήγαν στο εξοχικό τους στη Δροσιά και απολάμβαναν τις απογευματινές τους βόλτες στη Χαλκίδα, μόνοι και πιασμένοι χέρι χέρι.

Σε μια από αυτές όμως, γύρισε το… μάτι της παρουσιάστριας. Αφού περπάτησαν στην παραλία και απόλαυσαν τον καφέ τους, η Στεφανίδου και ο Ευαγγελάτος συνέχισαν τη βόλτα τους στην αγορά της πόλης. Η Τατιάνα σταμάτησε σε ένα μαγαζί με αξεσουάρ αφού είδε ορισμένα που την ενδιέφεραν, ενώ ο Ευαγγελάτος δεν την ακολούθησε, αλλά προχώρησε λίγα βήματα πιο πέρα.

Όρμησε σαν τίγρης
Όταν η παρουσιάστρια έκανε τα ψώνια της και βγήκε από το μαγαζί το μάτι της… γούρλωσε. Μια μελαχρινή, γύρω στα τριάντα, είχε γίνει… στενός κορσές του Ευαγγελάτου με τον τελευταίο να προσπαθεί να την αποφύγει με ευγενικό τρόπο κι εκείνη να μην παίρνει χαμπάρι τίποτα. Ο δημοσιογράφος άρχιζε να δυσφορεί έντονα και η Τατιάνα τότε ανέλαβε δράση.

Με γρήγορα βήματα πήγε κοντά και άρχισε να φωνάζει στη συγκεκριμένη γυναίκα να φύγει μακριά, αδιαφορώντας για τα βλέμματα που γύρισαν αμέσως με τις φωνές της. Η μελαχρινή γυναίκα προσπάθησε να της μιλήσει και να δικαιολογηθεί αλλά η Τατιάνα δεν άκουγε τίποτα και φώναζε ακόμα περισσότερο, αναγκάζοντάς τη να φύγει τρέχοντας.

Η παρουσιάστρια έχει πει ότι για τον Νίκο και τα παιδιά της γίνεται τίγρης με μακριά νύχια, έτοιμη να κατασπαράξει όποιον τους δημιουργήσει πρόβλημα και στη Χαλκίδα έδειξε ακριβώς τι εννοούσε, πόσο μάλλον όταν είδε μiα γυναίκα να πλησιάζει τον άντρα της. Ευτυχώς τα νεύρα της δεν κράτησαν πολύ και οι δυο τους συνέχισαν τη βόλτα τους, πιασμένοι, όπως πάντα, χέρι χέρι.

ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Περιοδικό YES

1 σχόλιο:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

σιγα μη δεν εχει δωσει αφορμή
αφου σπιτωσε την Μπεζατακου......

Δημοφιλείς αναρτήσεις