ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΣΟΚ: Κι όμως… το ενεργειακό ποτό που πίνετε για να σας τονώσει, περιέχει ούρα αγελάδας

Αν σας έλεγαν πιείτε… ούρα αγελάδας θα το κάνατε;
Φυσικά και όχι! 

Πως θα αντιδρούσατε αν μαθαίνατε πως...
το energy drink (ενεργειακό ποτό) που αγοράζετε και καταναλώνετε με σκοπό να σας τονώσει σωματικά, περιέχει ιδρώτα αγελάδας ή ακόμα χειρότερα και ούρα από το συμπαθέστατο τετράποδο;
Μη χάσετε τη ψυχραιμίας σας… αλλά πρόσφατη έρευνα μια ανεξάρτητης εταιρείας δοκιμών τροφίμων, αποκάλυψε πως γνωστό αμερικάνικο ενεργειακό ποτό, περιείχε ιδρώτα και ούρα αγελάδας σε ποσοστό 2-5%! 

Η συγκεκριμένη δοκιμή έγινε στις ΗΠΑ με δείγμα 500 δοχείων που περιείχαν το γνωστό ενεργειακό ποτό.

Φυσικά και το συγκεκριμένο συστατικό δεν υπάρχει από κάποιο «ατύχημα» ή τυχαία στο συγκεκριμένο αναψυκτικό καθώς η ουρία, είναι μια χημική ουσία στα ούρα και τον ιδρώτα της αγελάδας και χρησιμοποιείται ως ορμόνη ενέργειας!
Επίσης Η ένωση ουρίας, δεν υπάρχει στη σήμανση των συστατικών επί του δοχείου, δεδομένου ότι δεν απαιτείται να γνωστοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, αυτά υπονοούνται και προστατεύονται από την επισήμανση «Energy Blend».

Μάλιστα η κατανάλωση ούρων αγελάδας μπορεί να είναι ταμπού στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά είναι περιζήτητα σε χώρες όπως η Ινδία!
Οι άνθρωποι πίνουν τα ούρα αγελάδας στα αναψυκτικά τους, στις ανατολικές χώρες. Το Τμήμα Προστασίας Αγελάδας του RSS, γνωστό και ως Εθνικό Σώμα Εθελοντών, βρίσκεται στα τελικά στάδια ανάπτυξης των αγελαδικών ούρων στα αναψυκτικά, ενώ τα οφέλη που έχουν τα αγελαδινά ούρα,τα οποία είναι γνωστά για τη θεραπεία έως και 80 διαφορετικών ανίατων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου και του διαβήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις