ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

"Ultra College Party Vol. 5 | BANG LA DECKS"

Η  STIGMA RECORDS συνδιοργανώτρια εταιρεία του party, ύστερα από τα καιρικά φαινόμενα και την «παράλυση» του κέντρου της Αθήνας από το απογευματινό συλλαλητήριο, αναγκάζεται να αναβάλει το προγραμματισμένο σημερινό μας ραντεβού στο φεστιβάλ,...
 θέλοντας να διασφαλίσει τόσο την ακεραιότητα όσο και την ασφάλεια όλου του κόσμου που μας στήριξε και συνεχίζει με την απροσδόκητη τεράστια απήχηση του έως τώρα, καθώς και το team BANG LA DECKS & τους djs της, ανακοινώνει ότι αποχωρεί από την διοργάνωση και ΤΟΣΟ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΟΣΟ KAI OI BANG LA DECKS, ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ PARTY (Ultra College Party Vol.5).

Η συνδιοργανώτρια εταιρεία MERCURY PRODUCTIONS, μένοντας στην απόφασή της να γίνει σήμερα το party , θα το πραγματοποιήσει κανονικά σήμερα με τη συμμετοχή ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ DJs.

Ζητούμε την κατανόηση του κοινού για την ταλαιπωρία του από αυτό το απροσδόκητο συμβάν.

Οτιδήποτε νεότερο υπάρχει σε live των Bang La Decks σε συνεργασία με τη Stigma Records, θα ενημερωθείτε τόσο από τα social media τόσο των Bang La Decks, όσο και της Stigma Records, αλλά και της MDMA Entertainment."


Με εκτίμηση,
Διεύθυνση STIGMA RECORDS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις