ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 21

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Ντεφνέ να πηγαίνει και να μοιράζεται το όμορφο και ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης της, στην φίλη της την Εμινέ, ενώ ο Καχραμάν θα πάει παρέα με την Ελίφ στο νοσοκομείο, ώστε να την συνοδεύσει στην επέμβαση που θα κάνει η αδελφή της. 


Η Κιγιμέτ πηγαίνει στη φυλακή ώστε να βρει την Σουλτάν και θα της ανακοινώσει ότι οι κόρες της είναι μαζί της και να μην ανησυχεί.

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 22
Η Ντεφνέ φαίνεται ότι έχει καταλάβει ότι κάτι πρέπει να της κρύβει η Κιγιμέτ και έτσι την βλέπουμε να πηγαίνει να την ρωτάει σε ποιον ανήκει το παιδί που έχει η Ελίφ στην κοιλιά της. 


Η Κιγιμέτ φαίνεται να αναστατώνεται με την ερώτηση της Ντεφνέ, αλλά της αρνείται κατηγορηματικά την ανάμιξη της και εκεί θα εμφανιστεί ο Καχραμάν όπου και θα πάρει το μέρος της

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 23
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Καχραμάν όσο και να είναι ανήσυχος για την Ντεφνέ όσες και προσπάθειες να καταβάλλει για να καταφέρει να την παρηγορήσει, είναι αδύνατον ώστε να καταφέρει να την πείσει ότι τελικά το μωρό θα είναι δικό της. 


Έτσι η Ντεφνέ θα πάρει την οριστική απόφαση ώστε να παίζει θέατρο μπροστά σε όλους. 
Η πραγματική αλήθεια όμως είναι ότι η πραγματική απόφαση που έχει πάρει είναι να πάει και να ψάξει το όλο ζήτημα εντελώς μόνη της. Η Σουκράν θα καλέσει την Ελίφ σε ένα δείπνο παρέα με την οικογένεια Γιορουκχάν

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 24
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι η Ντεφνέ θα εξηγήσει στον Καχραμάν ότι η διαρκής παρουσία που έχει η Ελίφ μέσα στο σπίτι τους και στη ζωή τους την ενοχλεί δυσάρεστα.


Ο Καντίρ κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να καταφέρει να βρει την Μεριέμ. Παράλληλα βλέπουμε και την Ελίφ να πηγαίνει και να φέρνει στο σπίτι των Γιορουκχάν την αδελφή της, ώστε να μείνει μαζί της.

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου – Επεισόδιο 25
Πλέον βλέπουμε την Ναζλί να βρίσκεται μέσα στο σπίτι των Γιορουκχάν και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. 

Η Ελίφ θα πάει να ζητήσει από την Κιγιμέτ να της βρει μια δουλειά ώστε να μην καταλάβει τίποτα η αδελφή της. Η Κιγιμέτ φαίνεται ότι σκέφτεται να πάρει και να την κάνει προσωπική βοηθό της Ντεφνέ. 
Δεν υπολόγισε όμως ότι αυτή η απόφαση δεν θα ευχαριστήσει και τόσο τον Καχραμάν.

τα προηγούμενα επεισόδια
Στα δίχτυα του Πεπρωμένου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: