ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Πέμπτη 9/7

Ξεκαθαρίσματα!
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο  
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Απέναντι σε κάθε λογής προκλήσεις, δεν μπορείς να είσαι ούτε ανυποψίαστος/η, ούτε άοπλος/η. Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα σε χρίζει επάξιο συνεχιστή του... Ηρακλή και το μόνο που σου απομένει είναι να... διαλέξεις άθλο! Η κόπρος του Αυγεία σου ταιριάζει μια χαρά αλλά δεν θα έλεγες «όχι» και για μια Λερναία Ύδρα σε τιμή ευκαιρίας...
Ερωτικά
Οι προτάσεις πέφτουν βροχή κι εσύ βέβαια δεν είσαι διατεθειμένος/η να υποκύψεις στη ρουτίνα. Αυτοί/ες που δεν σε θέλουν, έχουν πάντα προτεραιότητα στην καρδιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Γκίνια... Θα προτιμούσες ένα ήρεμο παρόν κι ένα διασφαλισμένο μέλλον αλλά... έπεσες στην περίπτωση! Οι όψεις του Άρη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα σου αφήνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα κι όπου να 'ναι θα ξεσπάσει η θύελλα. Ξέρω ότι αντιπαθείς τις αλλαγές αλλά έτσι είναι. Πάρε λοιπόν κάθε αναγκαίο μέτρο, δέσου γερά, κουμπώσου και... μη χαζεύεις!
Ερωτικά
«Ποιος ήτανε πριν από μένα, μέσα στο σαλονάκι σου και δύο τσιγάρα αναμμένα υπάρχουν στο τασάκι σου; Ψύλλοι στ' αυτιά μου μπήκανε, πως κάποιος άλλος ήτανε...» Τόλης for ever!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής στον Καρκίνο πολλαπλασιάζει τις προσπάθειές σου για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά με όπλα την ευελιξία και την προσαρμοστικότητά σου. Ωστόσο, οι γενικότερες συνθήκες απαιτούν κάτι περισσότερο από το «σκέφτομαι για να έχω». Το «σκέφτομαι άρα υπάρχω» του φίλου σου του Καρτέσιου είναι πολύ πιο επίκαιρο.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Κριό συνεχίζει να εξιτάρει την περιέργεια σου και ο Ουρανός την σιγοντάρει: Για να δούμε κι αυτό και το άλλο, το παράλλο... Τους ξύπνησες όλους, γιατί;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Στη σχεδία ή στο κελάρι; Κάτι πρέπει να κάνεις τέλος πάντων για να επιβιώσεις στις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται. Πέρα όμως από... φακό, πυξίδα και παγούρι οφείλεις να επιστρατεύσεις και το πιο δυνατό σου όπλο, την «δύναμη της μάνας» είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά. Αυτή θα σου δώσει τα εχέγγυα για να αντεπεξέλθεις, ό,τι κι αν σου τύχει.
Ερωτικά
Ο Κρόνος σου τραγουδά «έλα στον παππού» κι είσαι σε φάση να ρισκάρεις τα πάντα για να ζήσεις τον έρωτα σου. Τι κι αν προβληματικοί κι εμμονικοί σφάζονται στην ποδιά σου; Ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται...

ΛΕΩΝ
Γενικά
Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, ίντριγκα θα βρεις. Με την... ευγενική χορηγία του Πλούτωνα, ο Ερμής στον Καρκίνο αναλαμβάνει να αποκαλύψει τα όσα... φοβερά και τρομερά διαμείβονται στο παρασκήνιο. Κι όλα αυτά δεν γίνονται βέβαια για να περιφέρεις την υπερηφάνεια σου αλλά για να κτυπήσεις το κακό στη ρίζα του, πριν αναφωνήσεις... «κι εσύ Βρούτε;»
Ερωτικά
Το καλύτερο φάρμακο για τα άγχη και τις αγωνίες σου είναι ο έρωτας. Η dolce vita σε τραβάει από τη μύτη και δεν θες και πολύ για να της αφιερωθείς... ολόψυχα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Α΄ οριζοντίως: Μια φιλική σχέση σε σαράντα κύματα. Β΄ καθέτως: Ο δικηγόρος του διαβόλου, που δυστυχώς δεν είναι ο Αλ Πατσίνο. Η ζωή σου μοιάζει με σταυρόλεξο για δύσκολους λύτες, ποιος είπε όμως ότι δεν θα τα καταφέρεις; Πιάσε αμέσως μολύβι και χαρτί κι άρχισε τους υπολογισμούς σου. Στη φάση που βρίσκεσαι μόνον το μυαλό σου μπορεί να σε βοηθήσει.
Ερωτικά
Που λες Αντώνη μ, το Ρηνάκι σου πάει για ταίρι μια χαρά κι ας είν' αλλήθωρο λιγάκι κι ας βαριακούει μια σταλιά. Αν πάρεις άλλη να 'χει χούι, ό,τι της λένε να τα' ακούει και να τα βλέπει όλα γύρω, σε βλέπω Αντώνη μ' ζωντοχήρο!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Άρης εναντίον Πλούτωνα, με τον Ποσειδώνα μπαλαντέρ κι άντε τώρα να συνεννοηθείς πολιτισμένα... Ωστόσο σε μια περίοδο που βασιλεύουν οι ακρότητες και κάποιοι δείχνουν να το... έχουν χάσει τελείως, οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες είναι πολύτιμες. Χρησιμοποίησε λοιπόν την διπλωματία σου -είτε μυστική, είτε φανερή- ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα και η... Ιστορία θα σε ευγνωμονεί!
Ερωτικά
Γύρω-γύρω όλοι και στη μέση ο... Ζυγός! Πολλές οι προκλήσεις, πολλές οι επιλογές αλλά μέχρι να το αποφασίσεις έχεις αλλάξει γνώμη. Μια βοήθεια χριστιανοί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Νόμος είναι το... δίκιο του Σκορπιού! Ο Πλούτωνας σε εξιτάρει και δεν σκοπεύεις να το κουνήσεις ρούπι ή να αλλάξεις την πορεία σου, ακόμη κι αν το σκαρί που κυβερνάς πάει κατευθείαν στα βράχια, παρέα με τις ισορροπίες σου. Στο κάτω-κάτω αυτό φταίει, φάνηκε ανάξιο των προσδοκιών σου κι ήρθε η ώρα να... τιμωρηθεί. Λες να τσεπώσεις και τα ασφάλιστρα; Τι καλά!
Ερωτικά
Είσαι ανεπανάληπτος/η και η υπεροχή σου σε σπρώχνει να απαιτήσεις την απόλυτη υποταγή των άλλων στα θέλω σου. Και σε όποιον/α δεν αρέσει, στο... μπουντρούμι μέχρι να βάλει μυαλό!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Άρης και ο Πλούτωνας διασταυρώνουν τα ξίφη τους και μπροστά στον... επαπειλούμενο οικονομικό Αρμαγεδδώνα, το ένστικτό σου λέει να τα παίξεις όλα για όλα. αφού ξέρεις καλά ότι είσαι ξαδελφάκι του Γκαστόνε! Και η αλήθεια είναι ότι ακόμη κι αν η τύχη σου καταποντιστεί προσωρινά, δεν θα αργήσει να ξαναβγεί στον αφρό. Άλλωστε και στα βαθιά να παραμείνει, όλο και κάποιο μαργαριτάρι θα ανακαλύψει!
Ερωτικά
Διαρκείς προκλήσεις σε αναστατώνουν αλλά εσύ... βράχος! Δεν θα φύγεις ποτέ «με τον πρώτο τυχόντα» αν δεν εξασφαλίσεις πρώτα τις ανέσεις σου.
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο επισημαίνει ότι βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας σημαντικής ρήξης. Φυσικά είσαι προετοιμασμένος/η γι' αυτό, νοιώθεις σίγουρος/η για την δύναμη σου, έχεις plan b,c,d και... πάει λέγοντας αλλά να ξέρεις ότι κάποια στιγμή τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο σου και οι εξελίξεις να λάβουν μορφή χιονοστιβάδας. Γι' αυτό καλού-κακού κάνε κι ένα... ευχέλαιο!
Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι πολύ... ανεβασμένη! Νοιώθεις σαν ταύρος σε υαλοπωλείο ή πιο σωστά σε κρεβατοκάμαρα, αλλά κάνε υπομονή μέχρι να μπει η Σελήνη στον Ταύρο...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Πολλά «περίεργα» συμβαίνουν στα επαγγελματικά σου και δεν μπορείς πλέον να... σφυρίζεις κλέφτικα! Δεν θα αργήσει η ώρα και η στιγμή να πάρεις θέση αποκαλύπτοντας δόλια σχέδια και μυστικές προθέσεις και ρισκάροντας αναπόφευκτα την ασφάλεια σου. Αλλά δεν γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αβγά κι αυτός τελικά είναι ο κοινός τόπος ανάμεσα στον Ουρανό σου και τον... Πλούτωνα τους!
Ερωτικά
Τέσσερεις φίλες που θα μπορούσαν να είναι και φίλοι, ψάχνουν τον ιδανικό έρωτα, προσπαθώντας παράλληλα να κατανοήσουν τις ανθρώπινες σχέσεις. Sex and the city και... το έπος συνεχίζεται!

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά
Ο Άρης και ο Πλούτωνας εξασκούνται στην βαρβαρότητα και με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, το πρώτο που σκέφτεσαι είναι να βρεις μια γωνιά για να κρυφτείς. Καλά σου αλλά να ξέρεις ότι σε αυτήν την φάση το σύμπαν έχει περισσότερες απαιτήσεις από σένα. Η ικανότητά σου να εμψυχώνεις και να παρηγορείς σου επιφυλάσσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις: Κουτσοί, στραβοί, όλοι στον άγιο Παντελεήμονα!
Ερωτικά
Όσα παίρνει ο άνεμος... Έρωτας μέσα στην αντάρα του πολέμου, αγώνες επιβίωσης, εμμονές κι... αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα! Πιάσε τα ποπ-κορν και θρονιάσου στον καναπέ σου αλλά... μακάρι να ήταν μόνο μια ταινία

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: