ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Σάββατο 26/9

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Όσο δίκιο κι αν έχεις, κινδυνεύεις να το χάσεις εξ αιτίας «άκομψων» χειρισμών. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο σε καλεί λοιπόν να είσαι συμβιβαστικός/η, τηρώντας όμως τις «κόκκινες γραμμές» σου, αφού αναμένεται να διαπραγματευτείς με πρόσωπα που επιμένουν για «να περάσει» το δικό τους. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να συνεργαστείς σε μια προσπάθεια ανθρωπιστικού χαρακτήρα.

Ερωτικά
Κάτι «ψήνεται» στο παρασκήνιο αλλά δεν είναι για κακό! Αντίθετα φαίνεται ότι ένα πρόσωπο που σε αγαπά, σου ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη. Μπορεί ακόμη να σου συμβεί κάτι ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας σου ή σε ένα ιατρείο-θεραπευτήριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε προειδοποιεί να μην έχεις και τόση εμπιστοσύνη σε άτομα που δηλώνουν εμφατικά ότι πασχίζουν για το καλό σου! Σίγουρα υπάρχουν κρυφά κίνητρα, τα οποία οφείλεις να διερευνήσεις. Επιπλέον, το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με εντάσεις και «αψιμαχίες» μεταξύ γνωστών ή συγγενών αλλά και με ένα σχετικά σοβαρό πρόβλημα, τεχνικής φύσεως.

Ερωτικά
Η εικόνα που έχεις για ένα πρόσωπο δεν είναι πραγματική, είτε επειδή σου εμφανίζεται όπως θα ήθελες να είναι, είτε λόγω της δικής σου υπερβολικής εξιδανίκευσης. Καλό είναι να πιστεύεις στην αγάπη, όχι όμως και να την σπαταλάς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής αναβιώνει καταστάσεις του παρελθόντος κάτι που μπορεί να σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στον επαγγελματικό τομέα, αφού μπορείς να αξιοποιήσεις κάποια σχέδια που παρέμεναν στο συρτάρι ή ακόμη να «μαντέψεις» σωστά την εξέλιξη μιας κατάστασης που απλά επαναλαμβάνεται! Παράλληλα όμως, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε φορτίσει συναισθηματικά, δυσκολεύοντας την λήψη μιας απόφασης.

Ερωτικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο ενδέχεται να δημιουργήσει ένα «πολεμικό» κλίμα στις σχέσεις σου, με αποτέλεσμα να φθάσεις πολύ κοντά σε μια οριστική ρήξη. Αν πάλι είσαι μόνος/η ίσως βρεθείς κοντά με ένα πρόσωπο μιας άλλης ηλικίας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να ασχοληθείς με τα του οίκου σου αλλά και να επισκεφτείς τόπους ή ανθρώπους που σου θυμίζουν πολλά, κάτι βέβαια που θα σε φορτίσει συναισθηματικά. Φρόντισε ωστόσο να δώσεις κι έναν πιο γόνιμο χαρακτήρα σε αυτό το «οικογενειακό» κλίμα, αποκομίζοντας την γνώση των πρεσβυτέρων, αναβιώνοντας μια παραδοσιακή τεχνική ή διερευνώντας τα αρχικά αίτια μιας πορείας πραγμάτων.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε καλεί να δείξεις την αγάπη σου μέσα από συγκεκριμένες πράξεις και προσφορές. Μπορείς λοιπόν να δωρίσεις στον άνθρωπο σου κάτι που του είναι εξαιρετικά χρήσιμο αλλά δεν θα ήταν άσχημο να πράξει κι εκείνος τα ανάλογα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο ενδέχεται να συμβάλλει σε προστριβές αναφορικά με ένα οικονομικό θέμα ή να «σου κόψει τη φόρα» σε ένα επενδυτικό σχέδιο. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε –υποτιθέμενες- προοπτικές, που είναι μάλλον αδύνατον να υλοποιηθούν Μπορείς όμως να χαρίσεις κάτι σε κάποιον/α που το χρειάζεται επειγόντως!.

Ερωτικά
Ο ενεργός Κρόνος ενδέχεται να συμβάλλει σε μια απογοήτευση, αφού ένα πρόσωπο που έχεις «πολύ ψηλά», φαίνεται να κινείται στα όρια της αχαριστίας! Ίσως όμως να του έδωσες κι εσύ το δικαίωμα με την υπερβολική υποχωρητικότητα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και αν σου το επιτρέψουν οι συνθήκες να βρεθείς κοντά στην φύση, αφήνοντας στην άκρη τρεξίματα και υποχρεώσεις. Διαφορετικά, ίσως μπλεχτείς σε έναν φαύλο κύκλο προστριβών που δεν οδηγούν πουθενά! Ακόμη, ο ενεργός Ποσειδώνας σου εφιστά την προσοχή σε μια πρόταση συνεργασίας, που γίνεται εκ του πονηρού.

Ερωτικά
Μπορείς να φαντάζεσαι ότι θέλεις αλλά σίγουρα η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική! Φαίνεται μάλιστα να τίθεται κι ένα ουσιαστικό θέμα εμπιστοσύνης, είτε επειδή ο άνθρωπος σου «κάνει νερά», είτε λόγω της δικής σου αστάθειας!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου μπορεί να αναβιώσει σχέδια και πρακτικές του παρελθόντος, κάτι που μπορεί να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους στα όποια αδιέξοδα του σήμερα. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να αναζητήσεις στήριξη σε «δοκιμασμένα» πρόσωπα ή να αξιοποιήσεις αποθηκευμένα εργαλεία και υλικά. Κι αν βρεις κάτι που δεν χρειάζεσαι πλέον, απλά χάρισέ το εκεί που πρέπει!

Ερωτικά
Ό,τι κι αν αντιμετωπίζεις μπορείς να βρεις καταφύγιο στην αγκαλιά ενός προσώπου που σε αγαπά και σε στηρίζει. Το μόνο ζήτημα που μπαίνει είναι αν πρόκειται απλά για μια φιλία ή για μια υποβόσκουσα ερωτική έλξη, που «θα δείξει» σύντομα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο αναδεικνύει ζητήματα που άπτονται των οικονομικών σου και απαιτούν μια συνετή διαχείριση, βρίσκοντας την χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά που επιθυμείς και την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Μπορείς φυσικά να τα πετύχεις και τα δύο, όχι όμως ολοκληρωτικά αλλά σε μικρότερες δόσεις. Παράλληλα ίσως προκύψει ένα «θέμα» με τις επιλογές ενός φίλου ή μιας φίλης σου.

Ερωτικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον σου προς πάσα κατεύθυνση κι ίσως είναι σκόπιμο να βάλεις ένα όριο στις επιθυμίες σου, πριν «εκτεθείς». Είναι βέβαιο ότι αρέσεις, το θέμα όμως είναι να επιλέξεις το άτομο που σου ταιριάζει πραγματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου μπορεί να σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ανεπάρκειας, το οποίο όμως ξεπερνιέται με περισσότερη δουλειά. Ίσως πάλι να σκοντάψεις πάνω σε ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο ή διαφωνήσεις έντονα με ένα άτομο που «έχει λόγο» στην καριέρα σου. Αν όμως θέλεις πραγματικά να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και ζημιωθείτε αμφότεροι, αναζήτησε αυτά που σας ενώνουν κι όχι εκείνα που σας χωρίζουν.

Ερωτικά
Επειδή μπορεί να απογοητευθείς εύκολα από τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές των γύρω σου, προτίμησε να αποφύγεις τις πολλές κοινωνικές επαφές, μένοντας με τον άνθρωπο σου στην φωλίτσα σας! Μπορείς βέβαια να «δράσεις» και μέσω διαδικτύου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο ίσως σε φέρει μπροστά σε ένα ισχυρό δίλημμα, δοκιμάζοντας τις συνθετικές σου ικανότητες. Αν όμως κινηθείς στα πλαίσια του «μέτρον άριστον» θα καταφέρεις τελικά να πετύχεις στο έργο σου αλλά και να κερδίσεις τον σεβασμό ή την εκτίμηση των άλλων. Το ανάλογο μέτρο οφείλεις όμως να αναζητήσεις και σε θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Η σύγκρουση των «θέλω» και των «πρέπει» σου μπορεί να έχει αντίκτυπο και στις σχέσεις σου, αού είναι πολύ εύκολο να προβάλλεις τις δικές σου αδυναμίες στους άλλους και να αρχίσεις την κριτική και τις κατηγόριες, δημιουργώντας αχρείαστες εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες αναμένεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, ενώ δεν αποκλείεται να χάσεις χρήματα ή ένα πολύτιμο αντικείμενο κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης σου. Ωστόσο επειδή το σύμπαν έχει τον τρόπο να «ισοφαρίσει», κάθε ενδεχόμενη απώλεια σου, μπορεί να σου χαρίσουν και κάτι που χρειάζεσαι πολύ. Προσπάθησε πάντως να δώσεις προτεραιότητα στην πνευματική «τροφή» σου!

Ερωτικά
Ο Κρόνος σε βάζει να ασχολείσαι με τα προβλήματα των φίλων σου, που όσο περνά ο καιρός αυξάνονται και πληθύνονται. Καλό είναι όμως να μην παραμελήσεις τον άνθρωπο σου, αφού αυτός είναι που νοιάζεται πραγματικά για σένα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις, την ίδια στιγμή όμως, η Σελήνη στο ζώδιό σου διογκώνει τις τάσεις φυγής σου από κάθε τι το δύσκολο ή κουραστικό. Υπάρχει όμως ο τρόπος για να γεφυρώσεις αυτό το χάσμα, αφού ο καλύτερος τόπος για να προσπερνάς τα προβλήματα σου είναι το να βοηθάς και να εμψυχώνεις κόσμο που βρίσκεται σε πολύ χειρότερη θέση από την δική σου.

Ερωτικά
Ο Άρης στην Παρθένο σε φέρνει μπροστά σε φαινόμενα άκρατου εγωισμού, κάτι που καθιστά την όποια συνεννόηση σχεδόν αδύνατη. Και αν βρεθείς σε δύσκολη θέση, το σωστό θα ήταν να αποσυρθείς διακριτικά περιμένοντας να κοπάσει η θύελλα!

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: