ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Τον Πρόεδρο της ΝΔ συνόδευσε ο Βουλευτής Γρεβενών στην περιοδεία σε Βόλο και Λάρισα

Τον Πρόεδρο της ΝΔ συνόδευσε ο Βουλευτής Γρεβενών, Αναπλ. Γ. Γραμματέας της ΚΟ και Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Τ. Κοψαχείλης στην περιοδεία σε Βόλο και Λάρισα


Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευ. Μεϊμαράκη συνόδευσε ο Βουλευτής Γρεβενών, Αναπλ. Γ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας της ΝΔ, κ. Τ. Κοψαχείλης, κατά την περιοδεία του στη Θεσσαλία. 


Ο Πρόεδρος της ΝΔ μαζί με τον Τιμολέοντα Κοψαχείλη και άλλα στελέχη της παράταξης επισκέφθηκαν τον Αλμυρό, το Βελεστίνο, τον Βόλο και τη Λάρισα, όπου και πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος με την ομιλία του κ. Μεϊμαράκη. 

Ο Βουλευτής Γρεβενών, κατά τη διάρκεια της περιοδείας, συναντήθηκε με συμπατριώτες του, διαχειμάζοντες και μόνιμα διαμένοντες στις περιοχές και συζήτησε μαζί τους καθώς και με αγρότες αλλά και με επαγγελματικούς φορείς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγικοί κλάδοι αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρονται προκειμένου να ενισχυθεί η αγροτική παραγωγή και η ανάπτυξη μέσω της λήψης ισοδύναμων δημοσιονομικών μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις