ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Έγινε διεθνής ο Φαρκαδόνιος διαιτητής Αλέξης Αρετόπουλος!

Μεγάλες αλλαγές στο πίνακα των διανθών διαιτητών με τον Φαρκαδόνιο Αλέξη Αρετόπουλο να κάνει άλμα στην καριέρα του αφού πλέον είναι διεθνής!
Επίσης από την πλευρά των Τρικάλων διεθνής παραμένει και η Νιώτη ως βοηθός.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας αποφάσισε την σαρωτική ανανέωση, αφού το σύνολο των τέως διεθνών δεν έπαιρνε παιχνίδια υψηλού επιπέδου και δεν είχε προοπτικές εξέλιξης, με αποτέλεσμα πέντε ρέφερι της Σούπερ Λίγκας να μείνουν εκτός.

Παρέμειναν μόνο οι Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Καλογερόπουλος (Αθηνών) και «χάνουν» το σήμα οι Κουκουλάκης (Ηρακλείου), Σπάθας (Πειραιά), Γιάχος (Χίου), Παππάς (Αθηνών), Τριτσώνης (Αθηνών). Νέοι διεθνείς (με αλφαβητική σειρά) είναι οι Αρετόπουλος (Τρικάλων), Κύζας (Δράμας), Κομίνης (Θεσπρωτίας), Μάνταλος (Καβάλας) και Παπαπέτρου (Αθηνών). Νέοι βοηθοί είναι οι Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Τουμπακάρης (Αθηνών), οι οποίοι παίρνουν τη θέση των Μπαλτά (Αχαϊας), Γκάγκα (Λάρισας).

Στις γυναίκες διαιτητές και βοηθούς η ΕΠΟ πήρε από μια θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες νέα διεθνής ρέφερι είναι η Μάχη Τσιοφλίκη (Λάρισας) και νέα βοηθός η Μαρία Κουπαράνη (Πέλλας).

Trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις