ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Μια 40ρα σπάει την σιωπη της – Έτσι θα κάνεις τον άντρα ότι θέλεις

Λοιπόν τέρμα τα ψέματα. 
Είμαι 40 και δεν είμαι κάνα πιτσιρίκι. Έχω σπουδάσει τους άντρες και...
έχω πάρει πτυχίο. 

Λοιπόν θα σας πω τι θέλουν να ακούν και μετά τους κάνεις ότι θέλεις.

Εμείς τα κοριτσάκια είμαστε συνηθισμένα στα κοπλιμέντα και δεν μπορείς να το αρνηθείς. Από τον άγνωστο που θα σου σφυρίξει στο δρόμο μέχρι τον κούκλο μπάρμαν που θα σου προσφέρει σφηνάκια και θα ευλογήσει το πόσο όμορφη είσαι.

Παρ’ όλα αυτά,ο πολυαγαπημένος σου όπως και όλα τα αγόρια, εκτός από τις καλές κουβέντες από τη μανουλακα του δεν ακούει και πάρα πολλά κοπλιμέντα. Έτσι, μια γυναίκα που θα του πει αυτό που θέλει ν’ ακούσει την κατάλληλη στιγμή, θα ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες κοπέλες που είχε.

Μάθε ποια κοπλιμέντα θα τον ξεσηκώσουν:

1. “Πιανουν τα χερια σου”Ένα ωραιο σχολιο που αφορα στα ταλεντα που διαθετει ο καλος σου απο την κουζινα και τα υδραυλικα μεχρι το κρεβατι, το αμαξι (μα πως αλλαζει το λαστιχο με τοση χαρη) ακομα και τα γυμναστηριο (αυτα τα χερια σηκωνουν τονους κιλα σαν πουπουλο). Ο καλος σου σιγουρα θελει να ακουει ποσο καλος και δεξιοτεχνης ειναι σε καθε τομεα της ζωης του και πως οσα κανει εκτιμωνται.

2. “Με κανεις να νιωθω τοσο (ομορφη, ασφαλης, σιγουρη, σεξι) και ο,τι αλλο ευχαριστο σου προκαλουν τα οσα για εσενα”Αυτο ειναι ενα απο τα πιο ευγενη σχολια που μπορεις να του κανεις και εκεινος αμεσως θα εκτιμησει πως το λες απο καρδιας. Ένας αντρας που κανει προσπαθειες για να σου προκαλεσει ολα τα πιο πανω και οχι να σε κανει να σκας και να στεναχωριεσαι καθημερινα, σημαινει οτι το προσπαθει πολυ και οι προσπαθειες του πρεπει να εκτιμωνται και με εργα αλλα και με λογια. Να ξερει βρε αδερφε, πως οτι κανει το κανει καλα και ειναι στο σωστο δρομο.

3. “Εισαι τοσο, καυτος/ ομορφος/ ωραιος. Λατρευω τα ματια/ τα οπισθια/ τα πτερυγια) και οποιο θειικο χαρακτηριστικο του προσεφερε απλοχερα ο καλος Θεουλης”.Όσο εσυ ψοφας να σου λενε ποσο ομορφη εισαι και τι ωραιο μπουστο διαθετεις, αλλο τοσο κι εκεινος θελει να ξερει πως μετραει και ειδικα οσον αφορα την εξωτερικη του εμφανιση. Τσαμπα νομιζεις πως κοπανιεται νυχθημερον στο γυμναστηριο. Βεβαια δεν αρκει να του λες οτι ειναι ωραιος αλλα πρεπει να του τονιζεις το σημειο/ σημεια επανω του που πιστευεις πως ειναι τελεια. Μπορει να ειναι οι ωμοι, τα μπρατσα, τα γαλαζοπρασινα ματακια (ακομα κι να μοιαζουν με κουμποτρυπες στο μεγεθος). Αφου του πεις με λογια τι σε ξετρελαινει επανω του, αγγιξε τον απαλα και στο σημειο που εκθειασες. Θα τον κανει να αισθανεται Θεος!

4.”Δεν καταλαβαινω πως περνα ο χρονος μαζι σου”Με αυτο το κομπλιμεντο θα καταλαβει πως τον θελει οχι μονο για τη βιτρινα (τη δουλεια, την εξωτερικη εμφανιση, τα χρηματα η το ακριβο αμαξι) αλλα για οσα βλεπεις εσυ στην καθημερινοτητα, ξοδευοντας χρονο μαζι του, που κυλα χωρις να το καταλαβεις.
5.”Αυτο το τζιν/ μπλουζακι/ μποξερακι/ παπουτσι/ καπελακι σου πηγαινει τρελα”Παρολο που τα περισσοτερα αρσενικα δεν ειναι πορωμενα με το στυλ, εντουτοις θα εκτιμησουν το καλο σου σχολιο για την ελαχιστη προσπαθεια που εκαναν για να δειχνουν ωραιοι, ειδικα οταν στολιζονται για να σε εντυπωσιασουν.

6.”Αυτο ηταν το καλυτερο ραντεβου/δειπνο/δωρο που μου εχει κανει ποτε καποιος”Μπορει το μπλουζακι που διαλεξε να σου κανει δωρο να μην το φορεσεις ποτε, μπορει το φαγητο στο αγαπημενο του εστιατοριο να μην τρωγοταν, αλλα εσυ πρεπει να τον εμφυχωσεις να συνεχισει τις ευγενικες αυτες χειρονομιες που με τον καιρο μπορεις να τις οδηγησεις εκει που θελεις.
Άλλωστε, ενα δωρο που δεν σου αρεσει ειναι καλυτερο απο το δωρο που δεν σου αγορασε ποτε!

7.”Εισαι τοσο καλος στη δουλεια σου”Το ν’ αναγνωριζεις την καταξιωση του καλου σου στον επαγγελματικο τομεα ειναι ενα απο δυνατα σου χαρτια. Ειδικα αν κι εσυ εισαι μια γυναικα καριερας, επ’ ουδενι δεν θελεις να τρομαξει απο την δυναμη σου. Δειξε το θαυμασμο σου για τις ηγετικες του ικανοτητες στη δουλεια κι εκεινος θα σε ανταμειψει στο κρεβατι.

8.”Η οικογενεια/ οι κολλητοι/ η μανουλα/η αδερφη σου ειναι αξιαγαπητη”Πολλα κοριτσια δυσκολευονται να τα πανε καλα με την οικογενεια, τους κολλητους η τη μανα του αγαπημενου τους. Το να γνωριζει εκεινος εκ του ασφαλους μεσα απο τα οσα του λες πως η οικογενεια η οι κολλητοι του χαιρουν της εκτιμησης σου, θα τον κανει να ξετρελαθει μαζι σου.

9.”Τι θα εκανα χωρις εσενα/ δεν ξερεις ποσο σ’ αγαπαω/ μου ελειψες κιολας”Οι αντρες θελουν να αισθανονται πως τους εχουμε αναγκη. Όταν τους το δηλωνουμε κιολας, ειναι η καλυτερη τους στιγμη. Άφησε τον να γνωριζει ποσο τον θες και ποσο τον χρειαζεται ακομα κι αν η αληθεια απεχει λιγακι απο την πραγματικοτητα.

Πηγή: xaftas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις