ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΠΟΞ (PRO BOXING CHALLENGE) ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015)

ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ (ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ (Σ.Ε.Π.)

ΠΡΕΜΙΕΡΑ το Σάββατο...
(28 Νοεμβρίου 2015) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επαγγελματικής Πυγμαχίας (Pro Boxing Challenge) στο Ολυμπιακό κέντρο πυγμαχίας “Γιώργος Στεφανόπουλος” (Αριστοτέλειο).

Είναι η πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης και οι επαγγελματίες πυγμάχοι που θα πάρουν μέρος αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους φίλους του αθλήματος και των δυναμικών σπορ που θα βρεθούν και θα παρακολουθήσουν από κοντά τους αξιόλογους αθλητές, οι οποίοι θα αγωνιστούν και θα επιδιώξουν την νίκη.

Οι συναντήσεις παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον αφού οι πυγμάχοι που θα παίξουν, θα διεκδικήσουν την κατάκτηση βαθμών που θα τους δώσει το δικαίωμα να προκριθούν στην τελική φάση της ζώνης.

Η τελική φάση του Pro Boxing Challenge θα γίνει τον Μάιο στην κεντρική αρένα του Ολυμπιακού κέντρου Πυγμαχίας “Γιώργος Στεφανόπουλος” στο Περιστέρι.

Στην εκδήλωση του Σαββάτου (28 Νοεμβρίου) θα μετάσχουν πολύ δυνατά ονόματα - ( μεταξύ των οποίων οι IronΆλεξ (προπονητήςΓιώργος Ιωαννίδης), Σταμάτης Γαλάτουλας (Νάσος Αργυρόπουλος), Φώτης Τζώτζος (Κώστας Τζώτζος), Κώστας Κυρίμης (Αλέκος Παπαϊωσήφ), Άρας Βεϊσι (Ουσλιάν Τιγκράν), Δημήτρης Μοτσάκος (Καλλιανιώτης), Δημήτρης Νερούτσος (Καλλιανιώτης), Θόδωρος Κανακάκης (Ουσλιάν Τιγκράν), Παπαγεωργίου (Κώστας Τζώτζος) και Σεροπιάν (Δημήτρης Μαυροειδάκος).

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα.

Από το γραφείο τύπου της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις