ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ο Υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ – Αθηναίος 30αρης ο νικητής του ΤΖΟΚΕΡ

Στα γραφεία του ΟΠΑΠ ήταν πριν ο υπερτυχερός του Τζόκερ που κέρδισε τα 15,500,000 εκατομμύρια ευρώ στην προχθεσινή κλήρωση.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NoComments.gr εμφανίστηκε στα γραφεία του ΟΠΑΠ μαζί με τον δικηγόρο του. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες ο νικητής είναι είναι ένας 35χρονος κάτοικος Αθηνών.

Στο πρακτορείο που βρέθηκε το δελτίο ο νικητής σταμάτησε τυχαία κατά την επιστροφή του στην Αθήνα και έπαιξε όπως ήδη γνωρίζουμε το τυχερό δελτίο.
Πηγή


ΑΝΑΤΡΟΠΗ για τον υπερτυχερό των 15,5 εκατ. ευρώ του ΤΖΟΚΕΡ
Το τυχερό δελτίο, παίχτηκε σε πρακτορείο που βρίσκεται στα Βραχνέικα της Πάτρας και μάλιστα…
όπως αναφέρει μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η ιδιοκτήτριά του, ο υπερτυχερός δεν χρειάστηκε καν να μπει στη διαδικασία να επιλέξει ο ίδιος τα 5+1 νούμερα.

Τα νούμερα επέλεξε με τυχαία σειρά το μηχάνημα και ο τυχερός παίκτης πλήρωσε γι” αυτό μόλις 2,5 ευρώ.

Σύμφωνα πάντως με την ιδιοκτήτρια του πρακτορείου Όλγα Κόρδα, το οποίο βρίσκεται στα Βραχνέικα επί της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, είναι μεγάλη η πιθανότητα να μην είναι από τη συγκεκριμένη περιοχή ο υπετρυχερός.

«Έξω από το πρακτορείο μου, που βρίσκεται στην οδό Πατρών – Πύργου, αλλά μέσα στα Βραχνέικα, υπάρχει μεγάλος χώρος όπου συχνά σταματούν περαστικοί, παίζουν κάποιο δελτίο τυχερού παιχνιδιού και στην συνέχεια φεύγουν» δήλωσε η κ. Κόρδα και συμπλήρωσε ότι «το βέβαιο είναι πως από σήμερα όλοι θα παρατηρούν στα Βραχνέικα, ποιος μπορεί να είναι πολύ χαρούμενος ή δαπανά περισσότερα χρήματα, ώστε να βρουν τον μεγάλο νικητή».

Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου θεωρεί πιθανό ο μεγάλος τυχερός να μην είναι κάποιος που παίζει συστηματικά Tζόκερ, βασιζόμενη στο γεγονός, ότι το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε μέσω της τυχαίας επιλογής αριθμών.

Απαντώντας στη ερώτηση για το πότε μπορεί να παίχθηκε το τυχερό δελτίο, απάντησε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει, διότι το σύστημα δεν παρέχει αυτή την δυνατότητα.

Τα Βραχνέικα αποτελούν δημοτική ενότητα της Πάτρας που βρίσκονται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων και με πληθυσμό 4.600 κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις